Irina Fodor, apariție incendiară la Antena 1. Cum s-a îmbrăcat la Dancing on Ice, toți ochii au fost pe ea

Irina Fodor, apariție incendiară la Antena 1. Cum s-a îmbrăcat la Dancing on Ice, toți ochii au fost pe ea
Irina Fodor, aparitie incendiara la Antena 1. Cum s-a imbracat la Dancing on Ice, toti ochii au fost pe ea

Irina Fodor a strălucit în seara semifinalei de la „Dancing on Ice: Vis în doi”, atunci când a atras privirile telespectatorilor și a concurenților cu o rochie decupată, extrem de provocatoare, care i-a flatat silueta de topmodel. Reacția fanilor atunci când au văzut-o pe soția lui Răzvan Fodor.

Ce rochie decupată a purtat Irina Fodor la Dancing on Ice

Irina Fodor ne-a obișnuit cu apariții spectaculoase și de neuitat în fiecare sâmbătă, de la 20.00, la Antena 1, ca gazdă a emisiunii Dancing on Ice: Vis în doi.

Colega de platou a lui Ștefan Bănică pune pe jar întreaga suflare a reprezentanților sexului puternic, prin ținutele sale spectaculoase și extrem de flatante.

În seara semifinalei show-ului de la Antena 1, Irina Fodor a întors privirile juraților și pe cele ale concurenților, purtând o rochie roșie ca focul, cu un decupaj adânc pe șolduri.

„Arăți senzațional! Arăți ca un mac!”, a complimentat-o Ștefan Bănică pe frumoasa lui coprezentatoare de la Dancing on Ice.

Ținuta vedetei a fost accesorizată de o pereche de cercei cu motive florale și un accesoriu roșu în păr, care s-a asortat perfect cu rujul focos al Irinei Fodor.

Unii dintre fanii brunetei au asemănat-o pe fosta prezentatoare de la Asia Express cu o dansatoare veritabilă de flameco, extrem de senzuală și elegantă.

Deși rochia avea un decolteu extrem de adânc, trupul perfect al soției lui Răzvan Fodor a fost acoperit de bucăți de tulle de culoarea pielii, ceea ce a lăsat loc pentru imaginația fiecărui privitor.

Ce detaliu inedit a lăsat la vedere rochia vedetei de la Antena 1

Mai mult de atât, admiratorii prezentatoarei TV s-au întrebat dacă frumoasa brunetă poartă sau nu lenjerie intimă care să „păcălească” ochii privitorului.

Binențeles, în prezent, există tot felul de variante ingenioase și artificii stilistice care se pot mula perfect pe orice tip de rochie, fustă sau alt articol vestimentar.

4 echipe de concurenți au ajuns în semifinala de la Dancing on Ice, difuzată sâmbătă, 16 aprilie, la Antena 1. Lilian și Carmen Grebenișan au părăsit competiția în lacrimi, după ce au întrunit cele mai puține voturi din partea publicului.

Sore și Grațiano, Oase și Andreea și Ana și Jean Gavril sunt cele trei perechi de vedete care se vor lupta pentru marele premiu de 50.000 de euro în marea finală de la Dancing on Ice: Vis în doi de sâmbătă, 23 aprilie, ce va fi transmisă în direct, la Antena 1.