Cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent

Cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent
Cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent

Cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent? Este întrebarea pe care telespectatorii și-au pus-o în ultima ediție a show-ului de talente. Finala a fost difuzată de postul de televiziune Pro TV, vineri, 31 mai 2019, de la ora 20:30. Concurentul clasat pe locul 1 va fi mai bogat cu 120.000 de euro.

UPDATE – Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu la Românii au Talent.

Citește și: Câți bani a încasat câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent

Citește și: Magitot – Marius Drăguș a câștigat premiul de originalitate la Românii au Talent


Cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent

Vei afla cine este marele câștigător al emisiunii Românii au Talent în timp real imediat după ce publicul și jurații își vor alege favoritul.

Sezonul 9 Românii au Talent a fost exact așa cum au promis producătorii emisiunii încă de la prima ediție: Suprem. Concurenții au pregătit numere senzaționale, care i-au dat pe spate nu doar pe Andi, Andra, Mihai și Florin, dar și pe telespectatorii care au urmărit show-ul la televizor. Emisiunea a făcut audiențe record, semn că spectacolul oferit a fost unul de excepție. Jurații au avut o misiune grea nu doar în semimfinale și finală, dar și în fazele preliminarii, asta pentru foarte mulți dintre cei care au urcat pe scenă au demonstrat că sunt plini de talent și că merită să meargă mai departe.

După faza eliminatorie, au ajuns în semifinale 24 de concurenți, dar doar 11 dintre ei s-au calificat în marea finală Românii au Talent. Unul dintre ei, Magitot – Marius Drăguș, a câștigat premiul pentru originalitate, în valoare de 10.000 de euro.

Dar miza cea mare a fost locul 1 și premiul de 120.000 de euro. Doar marele câștigător al emimsiunii Românii au Talent pleacă acasă cu suma uriașă. În finală și-au arătat skill-urile 11 concurenți: Ana Maria Pantaze; Andreea Tucaliuc; Anton Joseph; Aris Negoiță; Corul de copii al Operei Naționale; Elena Gibson; Ema Stoian, Magitot; Rareș Bratu; Isabela Stănescu; Stevie Starr.

Finala a fost presărată cu momente amuzante, dar și cu unele faze extrem de amuzante, care au făcut deliciul publicului și al telespectatorilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI