Câți bani a încasat câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent

Câți bani a încasat câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent
Câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent primește o sumă uriașă

De-a lungul anilor, premiile pentru locul 1 la Românii au Talent au crescut, astfel că în sezonul 9, despre care producătorii au spus că este unul #Suprem, s-a ajuns la o sumă uriașă. N-o să-ți vină să crezi câți bani a încasat câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent.

Câștigătorul sezonului 9 Românii au Talent a primit o sumă uriașă

Nu doar jurații au avut o sarcină dificilă în ultimul sezon Românii au Talent, ci și telespectatorii care și-au votat favoriții. Cei 11 concurenți care au ajuns în marea finală au oferit reprezentații care mai de care mai bune. Unii au venit cu numere noi, alții au continuat ceea ce au făcut în semifinale sau în preselecții.

Una dintre favorite, Ema Stoian, a urcat pe scenă și a oferit un număr impresionant de balet, combinat cu dans contemporan și gimnastică. Fetița de doar 10 ani a fost pariul Andrei pentru câștigarea marelui premiu, în valoare de 120.000 de euro. Dar Ema a avut concurență serioasă, pentru că în fața juraților a ajuns și Aris Negoiță, un puști de 8 ani, care știe să danseze de parcă asta a făcut de când s-a născut.

Băiatul a declarat înainte de finală că vrea să câștige marele premiu la Românii au Talent pentru a-și cumpăra o casă, întrucât acum doarme în același pat cu mama și cu tatăl său. După ce a dansat și a ridicat publicul în picioare, Andi Moisescu i-a spus că îl ia la el acasă, unde are un pat în care să doarmă singur. A intervenit Florin Călinescu și l-a avertizat pe copil că va mânca doar ștevie și zarzavat dacă ma merge la Andi, aluzie la preferințele culinare ale soției lui Andi.

Nu este de mirare că marele premiu este de 120.000 de euro. Emisiunea Românii au Talent a adus audiențe record pentru postul de televiziune Pro TV.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI