Cine este mama lui Dorian Popa. Cu ce se ocupă și ce meserie are Luminița Popa, zisă „mamișor”

de: Anca Lupescu
30 10. 2023

Dorian Popa este una dintre cele mai celebre vedete din România și recent se află în mijlocul unui scandal de proporții, după ce Poliția l-a lăsat fără permis, pentru că a condus sub influența substanțelor. Recent, mama artistului a avut o primă reacție după ce fiului său i-a fost reținut permisul de conducere. Dar mulți se întreabă cine este mama lui Dorian Popa? Artistul a vorbit în repetate rânduri despre ea.

Doria Popa, scandal de proporții după ce a condus sub influența substanțelor interzise

Dorian Popa se află în centrul unei controverse, după ce polițiștii l-au prins pe acesta conducând sub influența substanțelor interzise. În plus, la volanul bolidului său de lux, influencerul era îmbrăcat doar cu o pereche de chiloți.

Citește și: Cum făcea Dorian Popa bani în copilărie 

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în  exercitarea atribuţiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domneşti, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieşit indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive”, anunţă, sâmbătă, IPJ Ilfov.

Se pare că vedeta a fost condusă la o unitate medicală din București, acolo unde i s-au recoltat probe biologice pentru a stabili cu exactitate ce substanțe a consumat.

Artistului i-a fost reținut permisul de conducere și polițiștii i-au deschis dosar penal.

Citește și: Este incredibil. Ce mașină și-a cumpărat Dorian Popa

”În cauză, conducătorului auto i-a fost reţinut permisul de conducere fiindu-i suspendată exercitarea dreptului de a conduce, conform Legii. Poliţiştii  Serviciului Rutier Ilfov au deschis un dosar penal, în care efectuează cercetări, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa substanţelor psihoactive”, a mai transmis sursa citată.

Cine este mama lui Dorian Popa

Dorian Popa a devenit cunoscut în mediul online odată cu vlogurile lui. Artistul este cunoscut pentru energia lui debordantă și gândirea lui optimistă.

Adesea, Dorian a vorbit despre valorile pe care le are, spunând că le-a primit de la mama lui, pe care o numește de fiecare dată „mamișor”.

Luminița Popa este profesoară de  la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. Mai mult, Dorian Popa și mama lui au participat împreună la Asia Express.

Te-ar mai putea interesa și: Dorian Popa, disperat după ce a fost prins drogat la volan. „Plângea, se blestema”! Elena Merișoreanu, despre suferința artistului EXCLUSIV

Luminița Popa a făcut parte din trupa Teatrului Liric timp de 15 ani, apoi a intrat în învățământ ca profesoară de canto clasic la Colegiul Național de Arte Regina Maria din Constanța. Ea a fost apreciată de publicul constănțean al Teatrului Ridic, unde a interpretat ca subretă roluri în „Voievodul Ţiganilor”, „Noapte la Veneţia”, „Sânge vienez”, „Prinţesa circului”, „Lăsaţi-mă să cânt”, „Ţara surâsului”, „Prietenul meu Bumbury”, „Silvia”, „Vânzătorul de păsări”, „My fair lady”.

” După moartea dirijorului Constantin Daminescu, aproape voit opereta a fost distrusă în teatru şi am fost nevoită să mă reprofilez.

Am plecat în învăţământ. După 15 ani am luat-o de la 0, dar am avut satisfacţii şi în acest domeniu, prin rezultatele obţinute de elevele mele. Canto clasic este o disciplină deosebită. Ca să obţii performanţă trebuie să ai date naturale clare, trebuie să ai scânteie de artist”, a declarat, pentru Replica, Luminiţa Popa.

Dorian Popa nu este singurul copil. Luminița Popa mai are un fiu: Ciprian. El este medic cardiolog în Germania, are 36 de ani și este fratele mai mare al lui Dorian.

Citește și: Cine este şi cu ce se ocupă fratele lui Dorian Popa în Germania. Meseria e neaşteptată: „Sunt mândru” VIDEO
Luminița Popa și-a crescut copiii singură. Din 2006, „mamișor” a rămas singură alături de cei doi copii.

„N-aş spune că i-am crescut chiar singură, m-au ajutat bunicii. Au fost nişte situaţii în familia noastră. De prin 2006 noi am rămas doar noi trei. Am fost şi mamă şi tată şi mi-a plăcut acest rol. (…) Acesta a fost destinul nostru.

Tatăl lui ne-a părăsit, am suferit, dar pentru că sunt o luptătoare, marele meu noroc a fost sprijinul lui Dorian şi al lui Ciprian. A fost un moment în care tatăl lui a încercat să îi împartă. El nu a acceptat că eu rămâneam cu copiii’, a mărturisit Luminița Popa, la un moment dat.

Dorian are o relație foarte apropiată cu mama lui, lucru pe care îl arată ori de câte ori are ocazia.

„Mamișor”, reacție după ce Dorian a fost prins la volan sub influența substanțelor

Luminița Popa a reacționat rapid după ce presa a început să scrie despre scandalul în care Dorian a fost implicat.

Ea a declarat că viața merge mai departe și că fiul ei nu se va ascunde.

Citește și: Prima postare a lui Dorian Popa după ce a fost amendat de poliţişti. Ce le-a transmis fanilor

„Viața merge mai departe, iar Dorian o să știe să-și continue viața! Eu sunt mamișor pe care Dorian o iubește și o susține, necondiționat! Fii sigură că Dorian, de acum înainte, nu se va băga într-o gaură de șarpe”, a declarat Luminița Popa.