Cine este mama Cristinei Țopescu. Unde locuiește acum și ce a decis după moartea fiicei ei

Cine este mama Cristinei Țopescu. Unde locuiește acum și ce a decis după moartea fiicei ei

Cristina Țopescu s-a stins cu aproximativ trei săptămâni în urmă, spre șocul celor care au cunoscut-o pe îndrăgita prezentatoare TV. Autoritățile au confirmat că trupul neînsuflețit al acesteia a fost găsit duminică, pe 12 ianuarie. La insistențele unei vecine, care a sunat la 112, a fost descoperit că jurnalista se afla în casă și ar fi murit în somn, înainte de Revelion. De asemenea, medicii legiști vor realiza mai multe teste, printre care și unele ADN, pentru a-i putea atribui identitatea Cristinei.

Ce a decis mama Cristinei, după moartea fiicei ei

Rodica Țopescu, mama jurnalistei, va ajunge mâine în România. Apropiații familiei au confirmat că femeia trăiește în prezent în Suedia și că va reveni în țară, odată cu acest prilej trist. Chiar dacă petrecuse Crăciunul cu fiica ei, cu un an în urmă, cele două nu pare să fi avut o relație foarte apropiată, în ultima perioadă. Totodată, nici cu alți membri ai familiei nu mai ținut legătura, în ultimele luni și ar fi refuzat să mai comunice cu cei din jurul său.

Deși a murit singură și nu a fost verificată de atât de multe zile, Cristina Țopescu avea familie. Este vorba despre doi frați vitregi ai săi, Cristian și Sebastian, dar și despre mama acesteia, Rodica Țopescu. Femeia locuiește în străinătate și a fost vizitată în anul 2018 de către fiica ei și a lui Cristian Țopescu, de Crăciun. Într-o imagine postată de jurnalistă pe Facebook, se poate observa că aceasta semăna foarte bine cu mama ei.

Rodica, mama Cristinei Țopescu, ar locui, în prezent, în străinătate. Regretata jurnalistă semăna foarte bine cu mama ei

Cine este mama Cristinei Țopescu?

De asemenea, Rodica, mama vedetei care s-a stins singură de Sărbători, a divorțat de comentatorul sportiv, după o căsnicie de 11 ani. Femeia a fugit în străinătate, pe vremea regimului comunist și este cunoscut că o perioadă a trăit în Germania, fiind și locul în care s-a stabilit inițial. În prezent, vârstnica ar locui în Suedia. În momentul în care era vizitată de fiica ei, aceasta a postat mai multe imagini din casa mamei sale. În respectivele cadre se puteau observa și poze cu ea, din anii tinereții, potrivit ciao.ro.

 ”La mămica mea dragă, de Crăciun, amândouă cu gândul la tatăl meu, știu că e și el cu mine”, a fost mesajul pe care îl scria, pe atunci, Cristina Țopescu, pe rețelele sociale.

Cu un an în urmă, regretata vedetă de televiziune a postat o fotografie cu tatăl ei, pe care o primise de la un prieten de familie. Cristina Țopescu nu ar fi depășit, cu adevărat, moartea tatălui ei, după care a suferit teribil. Comentatorul sportiv s-a stins pe data de 15 mai 2018 și mai avea încă doi băieți, pe Cristian și pe Sebastian, rezultați din alte relații.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI