Cine este Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre. Aparițiile extravagante, strâns legate de cercurile mondene în care se învârte

Cine este Lizeta Haralambie? Iată cele mai extravagante escapade în lumea mondenă

Lizeta Haralambie este cunoscută ca fiind avocata lui Radu Mazăre. De la prima apariție publică nu titualura sa a atras atenția tuturor, ci felul în care se îmbracă aceasta. Postările sale din mediul online o arată ca fiind o împătimită a lumii mondene, de unde stilul extravagant.

Lizeta Haralambie: apariții amețitoare din lumea mondenă

Lizata Haralambie atrage de fiecare dată toate privirile. Aceasta nu pleacă niciodată fără ochelarii săi de firmă, astfel că este văzută des la Penitenciarul Rahova purtând accesorii în jur de 1.000 de euro. Românii se pricep să facă ha de necaz, așa că la vederea firmelor exrem de vizibile de pe ochelari sau haine, au uitat de sentința lui Mazăre sau de cele petrecute în cazul său. Nenumărate glume la adresa avocatei fostului edil al Constanței au devenit virale în mediul online, toate având ca subiect comun ochelarii pe care n-ai cum să nu-i observi.

”Așa strigam io purceii, când eram mică: guciguciguciguciguciguci!”, ”Parcă îs termopane…”, ”Ochelarii astia sunt pe bune sau e fotoshop? Oricum, i se potrivesc f repede doamnei”, ”Mă întreb ce om civilizat ar purta geamul ăla fumuriu, care se pune de regulă ca să te uiți la o eclipsă totală…”, ”Sigur nu sunt ochelari de sudură?”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Lizeta Haralambie purtând o pereche de ochelari de 900 de euro în fața Penitenciarului Rahova
Lizeta Haralambie purtând o pereche de ochelari de 900 de euro în fața Penitenciarului Rahova

Nunta lui Mazăre

Avocata Lizeta Haralambie este pe ultima sută de metri pentru pregătirile legale în privința nunții fostului edil al orașului de la mare. Aceasta a fost de curând la Primăria Sectorului 5 pentru a depune actele, iar acum este nevoită să o aștepte pe iubita lui Mazăre, Roxana Mihalache, să se întoarcă din Madagascar. “Pentru 10 iulie. Nu o face de ziua lui, după ziua lui. Ca să iasă și analizele, și certificatele și la medicul de familie…Este o procedură destul de complexă.

Eu doar am venit să fac rezervarea, să vorbesc cu domnul primar, să prezint cererile de la penitenciar, pe care le-am văzut aprobate și urmând să vin cu Roxana, că trebuie să fie ori el, ori ea. Cum el nu poate, o așteptăm pe ea”, a declarat Lizeta Haralambie, la ieșirea de la sediul Primăriei Sectorului 5.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI