Radu Mazăre nu se mai însoară. Ce s-a întâmplat între timp cu nunta care trebuia să aibă loc la Rahova

Radu Mazăre nu se mai însoară! Actele îi pun piedici în calea iubirii

Radu Mazăre rămâne burlac! Fostul edil al Constanței rămâne neînsurat de ziua lui, deși planurile erau făcute. Mazăre visa să-și unească destinul cu cel al Roxanei Mihalache în data de 5 iulie, zi în care se și sărbătorea, însă acest lucru nu va fi posibil. Piedicile în drumul spre fericire sunt chiar actele.

Radu Mazăre nu se mai însoară! Fostul edil rămâne burlac de ziua lui

Mai exact, primarul Sectorului 5 a declarat că documentația trebuie depusă personal de unul dintre cei doi însurăței, lucru care duce la amânarea fastuosului eveniment. Acum, viitoarea doamnă Mazăre este așteptată să depună documentația, apoi va fi luată o hotărâre pentru oficierea căsătoriei. Cert este că demersul va dura, iar acțiunea nu va putea avea loc mai devreme de 8 – 10 iulie. Logodnica fostului edil a confirmat, pe 28 iulie, că va face demersurile necesare. „Astăzi, urma să vină la primărie să depună cererea pentru oficierea căsătoriei avocata domnului Radu Mazăre.

Erau foarte multe televiziuni, foarte multă lumea strânsă acolo. A venit, i-am explicat că cererea nu poate fi depusă decât de una dintre părţi, de cel care urmează să devină soţ sau de soție. A rămas ca, după ce viitoarea doamna Mazăre va veni în ţară, să vină, să depună documentaţia personal şi abia apoi voi lua o decizie cu privire la trimiterea unui ofițer de stare civilă la Rahova şi oficierea căsătoriei în perioada 8-10 iulie. A fost de acord (…) Pe 28 vine să depună cererea”, a declarat pentru dcnews.ro Daniel Florea, primarul Sectorului 5.

Radu Mazăre nu se mai însoară. Ce s-a întâmplat între timp cu nunta care trebuia să aibă loc la Rahova
Fostul edil al Constanței alături de viitoarea sa soție

Lizeta Haralambie, avocata fostului edil, despre căsătoria dintre el și Roxana: „E o căsătorie din dragoste 100%”

De asemenea, despre căsătorie a vorbit și Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre, conform Antena Stars. Apărătoarea în instanță a fostului edil a declarat că a depus, marți, cererea pentru cununia civilă a lui Mazăre, urmând să rezolve cu Roxana restul treburilor legale. „E o căsătorie din dragoste 100%. Dacă Radu a făcut acest pas este clar că este din dragoste. Roxana şi Radu formează un cuplu de peste 15 ani, a crescut cu el, este important Radu pentru ea, este şi tată şi prieten şi amic

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI