Când se însoară Radu Mazăre și câte persoane pot participa la cununia din Penitenciarul Rahova

Radu Mazăre a primit aprobare pentru cununia în Penitenciarul Rahova

Conducerea Penitenciarului Rahova a acceptat cererea de cununie formulată de Radu Mazăre. Data evenimentului va fi stabilită în funcție de disponiblitatea Primăriei Sectorului 5. Fostul primar al municipiului Constanța are dreptul, conform legii, să invite un număr de maximum 10 persoane. El își dorește ca evenimentul să aibă loc în jurul datei de 5 iulie, când își sărbătorește ziua de naștere.

Radu Mazăre a primit aprobare pentru cununia în Penitenciarul Rahova

Miercuri, 19 iunie, Radu Mazăre a fost informat de către conducerea Penitenciarului Rahova că i-a fost aprobată cererea de cununie. Anunțul a fost făcut de fratele lui, Mihai Mazăre, care a precizat că doar 10 persoane vor avea dreptul să participe la evenimentul care va avea loc în închisoare. Astfel, fostul edil nu va putea să își invite toți membrii familiei la cununia cu iubita sa, Roxana Mihalache.

„Ei au aprobat să se poată ţine ceremonia, data va fi fixată în funcţie de disponibilitatea Primăriei Sectorului 5, când vor avea ei disponibil un ofiţer de stare civilă. Familiile şi atât (participă la cununie). Şi nu ajung toţi membrii doritori”, a explicat Mihai Mazăre pentru agenția de presă Mediafax.

Radu Mazăre se află încarcerat la Penitenciarul Rahova, unde ispășește o pedeapsă de 9 ani de închisoare cu executare, primită în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje și terenuri din Constanța și Mamaia. Fostul edil a ajuns în spatele gratiilor după ce a fost extrădat din Madagascar, țară în care fugise în anul 2017 pentru a scăpa de problemele cu legea. El a fost plasat în carantină și după ce perioada a trecut s-a decis ca el să mai rămână la Rahova până în anul 2021. În acest moment, Mazăre se află într-o celulă în care mai sunt închiși alți 2 deținuți (doi cetățeni de origine turcă și un român).

Fostul primar mai are o condamnare de 9 ani și 10 luni în dosarul Polaris, dar aceasta nu este definitivă și a fost atacată cu apel.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI