Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România. De ce a ales-o Pro TV

Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România. De ce a ales-o Pro TV
Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România

Cine este Laura Giurcanu, concurentă în echipa Faimoșilor de la Survivor România. De ce a ales-o Pro TV pe ea. Ea face parte din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2022. Laura Giurcanu, în vârstă de 24 de ani, a acceptat provocarea de a merge în Republica Dominicană pentru experiența Survivor România.

Cine este Laura Giurcanu de la Survivor România

Laura Giurcanu este fotomodel, influencer și vlogger. Pe Instagram, aceasta este urmărită de aproape un milion de persoane. Aceasta a pozat și în reviste de modă precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Emisiunea „Survivor România” nu este însă primul show la care aceasta participă. Ea a intrat în atenția publicului în urmă cu zece ani, mai precis la vârsta de 14 ani, când a câștigat „Next Top Model by Cătălin Botezatu„.

Înainte să urce pe podium, ea a practicat vreme de 7 ani atletismul. Drumul ei ca vlogger a început în 2013, când și-a deschis un canal pe YouTube. Acum, ea are 390.000 de abonați. Laura Giurcanu are însă și propriul podcast, numit „Seencer”. Concurenta din echipa Faimoșilor de la „Survivor România” s-a născut la data de 23 decembrie 1996 în București și are o înălțime de 1,85 metri.

„Sunt pregătită. Eu zic că sunt pregătită”, a spus Laura Giurcanu.

12 Faimoși și 12 Războinici la Survivor România 2021

Laura Giurcanu a hotărât să se apuce de atletism după ce a văzut o reclamă la un brand de sport.

„Aveam un vis pe săptămână. Am trecut prin toate. Toți voiam să fim astronauți. Am vrut să fiu medic, ba chiar am vrut să merg la medicină. Eram mică și așa m-am apucat de atletism. Era o poză cu o atletă și era o reclamă la un brand de sport. Am zis că vreau și eu să fiu așa. Am făcut sport de performanță 7 ani.

Până la urmă nu am ajuns pe nicio clădire prin atletism, dar după aceea am ajuns pe clădiri și prin reclame, dar altfel. Nu am ajuns eu atletă, dar în poze dau foarte bine”, spunea aceasta în urmă cu ceva timp.

La Survivor România 2022 participă 12 Faimoși și 12 Războinici. Marele Premiu la Pro TV va fi în valoare de 100.000 de euro. Din echipa Faimoșilor fac parte vedete din toate domeniile, precum Otilia Bilionera, Xonia, Emil Rengle, Radu Itu, CRBL, Elena Chiriac, Cătălin Zmărăndescu, Robert Niță, Laura Giurcanu, TJ Miles, dar și cunoscute vedete TV, Andreea Tonciu, Roxana Ciuhulescu. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii, îi va însoți pe concurenți în Republica Dominicană.

„Aș vrea să vă așteptați la cel mai spectaculos show de TV al timpurilor moderne, însă și la ceva în plus, alchimia de la Survivor. Până la ultima picătură de energie se luptă oamenii noștri, pe care îi veți vedea, voi, acolo, acasă, pe canapele, în confortul casei. Veți lupta alături de ei, să fiți parte din fenomen de acolo, de acasă, votându-i.”