Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit?! Cum s-au dat de gol cei doi

Laura Giurcanu s-a împăcat cu fostul iubit?! Cum s-au dat de gol cei doi
Cum s-au dat de gol singuri

Laura Giurcanu s-a despărțit de logonicul ei, Cezar, în septembrie 2021. Vedeta a povestit, la vremea aceea, că ar fi fost vorba despre o infidelitate din partea bărbatului cu care urma să își petreacă toată viața. Rănită profund, Laura Giurcanu le-a povestit fanilor că toată întâmplarea s-a petrecut când ea era în camera de hotel, iar infidelitatea a fost văzută de mai multe persoane.

Laura Giurcanu s-a împăcat cu logodnicul care o înșelase

Ea și Cezar s-au despărțit după o relație de 3 ani, dintre care doi ani de logodnă. Laura a vorbit despre ce i s-a întâmplat, spunând că există și o fotografie care circulă liberă, dar pe care nu a vrut să o arate.

„Relația cu fostul meu prieten avea dificultățile ei și multe goluri pe care noi n-am știut să le umplem, n-am știut să manageriem diferențele dintre noi.

Această relație ajunsese să fie toxică și greu de gestionat… de acolo s-a ajuns la înșelat și a fost cel mai urât tip de înșelat, a fost în public și ăsta e singurul motiv pentru care aș adresa asta vreodată.

Oamenii au și văzut treaba asta, așa am și aflat. Am văzut o poză explicită, o poză care mi-a frânt inima, care circulă liberă pe Internet și va rămâne.

Voiam eu să vorbesc despre asta înainte de a deveni un subiect de bârfă.

Nu spun că am fost perfectă sau că relația noastră a fost perfectă, dar cum aleg unii oameni să încheie niște lucruri e o oglindă directă către sufletul lor”, a povestit Laura Giurcanu în octombrie 2021.

Vedeta a decis să îi mai dea o șansă

Ei bine, acum lucrurile între ei par să se fi liniștit. Modelul ar fi ales să treacă peste infidelitatea partenerului, sau cel puțin așa reiese din fotografiile pe care ambii le postează pe Instagram.

Laura și Cezar se află în Barcelona, acolo unde prietenii lor Alina Ceușan cu familia ei au decis să locuiască pentru o perioadă de timp.

Cei doi postează fotografii din aceleași locuri, iar cu câteva zile în urmă, Cezar a postat două fotografii făcute chiar de iubita lui.

Laura Giurcanu se poate vedea în vitrina din spatele lui Cezar și chiar dacă nu se distinge clar, modelul a apărut la ea pe Instagram în același local, îmbrăcată cu jacheta care se poate vedea în vitrina din fotografia iubitului său.

Cei doi au ales să nu vorbească despre împăcare, însă cu siguranță lucrează la asta sau chiar sau chiar au făcut pasul cel mare, însă vor să țină totul secret, pentru moment.