12 feb. 2021 | 16:11

Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicală de a părăsi România

Monden
Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicală de a părăsi România
Cine este iubitul Irinei Rimes, de fapt. Pentru el a luat decizia radicală de a părăsi România

Irina Rimes a luat o decizie radicală după ce s-a îndrăgostit. Artista a ales să părăsească țara pentru iubitul ei. Cine este misteriosul bărbat care i-a furat inima vedetei?

Cine i-a furat inima artistei?

Irina Rimes este o artistă foarte apreciată. Tânăra se bucură de succes pe plan profesional, iar mai nou, se pare că s-a îndrăgostit iremediabil de un bărbat pentru care a ales să părăsească chiar și țara. Tânărul este francez de origine și este tot artist. Motiv pentru care, frumoasa Irina s-a mutat în Franța alături de iubitul ei.

După ce anul trecut Irina Rimes (29 ani) s-a despărțit de fostul ei iubit, toboșarul Alexandru Badea, acum se pare că artista a fost lovită, din nou, de săgeata lui Cuppidon. Vedeta din Chișinău a lăsat totul în urmă, cu toate că aici se bucura de multă notorietate. Irina Rimes s-a mutat în Franța pentru a locui alături de noul ei iubit.

David Goldcher, noul iubit al Irinei este tot artist. El a apărut ca interpret în mai multe videoclipuri și se pare că este foarte îndrăgostit de faimoasa brunetă. Cei doi au închiriat un apartament și au semnat cu o nouă casă de discuri.

Vedeta le-a arătat fanilor ei pe conturile de socializare cum arată noua locuință în care va sta alături de David. Mai mult, l-a surprins și pe tânăr în imagini. David este blond și înalt, iar relația lor pare foarte promițătoare. Artista a precizat că locuiesc într-un apartament închiriat și nici nu intenționează să achiziționeze unul cât timp este pandemie.

“După multe căutări, am găsit apartamentul visurilor noastre. Arată așa! Are o grădină foarte drăguță. Vă țin la curent unde pun patul. Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie“, a spus solista, într-un Instastory, pe contul ei de Instagram.

Irina Rimes a suferit de depresie

Irina Rimes a fost căsătorită, iar în urma divorțului artista a căzut în depresie, după cum declara chiar ea.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Vești de la Palatul Buckingham. Decizia luată de Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Traian Băsescu spune adevărul despre Ion Iliescu: Este prea târziu
Capital.ro
Daniel Baciu, anunț important pentru români cu privire la data la care se vor primi pensiile de Paște: ”Nu toată lumea trebuie să primească banii pe data de 1 sau pe data de 2!”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
CALENDARUL livrării PENSIILOR pentru luna MAI. ANUNȚUL ministrului Muncii
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro