Irina Rimes, colaborare surpriză la început de 2021. Schimbă genul muzical

Irina Rimes, colaborare surpriză la început de 2021. Schimbă genul muzical
Irina Rimes, colaborare surpriza

Irina Rimes a fost invitată astăzi în emisiunea lui Cătălin Măruță, ”La Măruță”. Dar, aceasta nu a venit singură, ci cu un partener de scenă, nimeni altul decât faimosul Damian Drăghici.

Irina Rimes, colaborare surpriză la început de 2021

Irina Rimes a făcut show azi la PRO TV, împreună cu Damian Drăghici. Aceasta a intrepretat o piesă care nu se aseamănă deloc cu cele intrepretate până acum, astfel că piesa a avut și influențe folclorice, iar Damian Drăghici a acompaniat-o cu naiul.

De altfel, pe Irina Rimes și pe Damian Drăghici îi unește o veche prietenie, așa cum a afirmat artista.

”Colaborez de mult cu Damian Draghici, pentru mine este prietenul perfect și muzicianul perfect”, a declarat Irina Rimes.

Irina Rimes a vorbit și despre proiectele pe care le are în 2021, și anume un album de muzică, ”cel mai bun”, de până acum, spune ea.

Ce planuri are Irina Rimes pentru 2021

Daca ma reprofilez, fac placintarie, Irina Rimes.

”Lansez in 2021 un album, se numeste acasa, cred ca e cel mai frumos, vorbesc despre mama, tata, muzica, iubiri. Despre iubire vorbesc mai mult cu mama, iar vorbele ei m-au inspirat”.

Ce a făcut Irina Rimes de sărbători? Ei bine, aceasta a petrecut acasă, în familie. Cât despre dragoste, aceasta a mărturisit că ”stă bine”, zâmbește, mai exact este fericită.

”De sărbători am mancat mult, eu mereu stau bine cu dragostea. Nu vorbesc despre viata mea personala, zâmbesc, cânt. Lansez in 2021 un album, se numeste ”Acasa”, cred ca e cel mai frumos album de până acum în care vorbesc despre mama, tata, muzica, iubiri. Despre iubire vorbesc mai mult cu mama, iar vorbele ei m-au inspirat”, a spus Irina Rimes.

Artista a mărturisit și ce ar face dacă s-ar reprofila. Are legătura cu mama ei care gătește foarte bine.

”Daca ma reprofilez, fac placintarie”, a spus Irina Rimes, lăudând-o pe mama ei pentru delicioasele plăcinte pe care le face.

Prin ce momente dificile a trecut Irina Rimes

Irina Rimes este fericită acum, dar a avut momente neplăcute în viață. Aceasta a povestit prin ce momente dificile a trecut de-a lungul vieții.

Niciodată nu m-au speriat problemele financiare. Înainte de piesa Visele, făceam 250 de lei pe weekend şi tot trăiam fericiţi. Anul trecut, aveam tot felul de drumuri, un turneu, pregăteam concurenţii de live-uri la Vocea României. Acum, stau acasă. Am ieşit doar pentru sesiuni, filmări sau photo shootinguri.

Mi-aduc aminte când locuiam în Crângași. Stăteam într-o locuință foarte mică, nu știu, de 2 pe 3, ceva de genul ăsta, și mi-adusesem de acasă un covor, perdele de la mama, aveam un calculator din ăla vechi, dar vechi, care atunci când pornește se aude ca o mașină. Aveam un pat de spirală și simțeam spiralele atunci când mă băgam în el, dar aveam cearșafuri acasă de la mama.

Cred că vreo trei luni am stat închisă în camera aia și mâncam hrișcă fiartă cu apă ca să nu mă îngraș. Eram la dietă. Mâncam hrișcă, două felii de parizer prăjite fără ulei și un iaurt și seara dacă aveam chef de ceva dulce piure de fructe și ce crezi, am fost fericită așa! În cămăruța aia, cu luminițe de Crăciun cu covorul de la mama, o oglindă improvizată, aveam locul meu unde mă făceam frumoasă. Dar era locul meu și mă simțeam fericită pentru că aveam lucrurile mele în camera aia”, a declarat Irina Rimes, conform OKmagazine.

Urmăriți Playtech.ro și pe