12 feb. 2021 | 00:16

Irina Rimes s-a mutat din țară! Unde se stabilește cântăreața, decizia e categorică

Monden
Irina Rimes s-a mutat din țară! Unde se stabilește cântăreața, decizia e categorică
Irina Rimes s-a mutat definitiv din Romania

Surpriză pe piața muzicală din România. Irina Rimes s-a mutat din țară! Unde se stabilește cântăreața. Decizia ei este categorică, nu va da înapoi. De ce a hotărât artista să plece din țară și unde s-a stabilit acum.

Irina Rimes s-a mutat din țară

Irina Rimes nu încetează să ne uimească. Recent, artista originară din Republica Moldova și-a surprins fanii de pretutindeni atunci când a decis să se mute definitiv din România. Deși, inițial, admiratorii cântăreței au crezut că este vorba despre o glumă, se pare că Irina Rimes nu dă înapoi și este foarte categorică în hotărârea sa. Irina Rimes se mută în Franța, iar motivul este unul destul de simplu. Se pare că frumoasa brunetă își urmează inima și a făcut un compromis de dragul iubitului său, pe care a decis să-l urmeze pe tărâm francez.

Pandemia de coronavirus i-a adus multe surprize Irinei Rimes și pe plan sentimental. Bruneta s-a despărțit de toboșarul Alexandru Badea și acum trăiește o nouă poveste de dragoste alături de un francez care i-a furat inima. Tânărul muzician care i-a readus zâmbetul pe buze Irinei Rimes activează tot în domeniul muzical. Se numește David Goldcher și a mai apărut în video-urile artistei. Cei doi îndrăgostiți s-au mutat împreună, cu chirie, într-o locuință dintr-un oraș francez unde compun muzică și se distrează de zile mari.

„Stăm într-un apartament cu chirie, nu cumpărăm nimic în pandemie”, a spus Irina Rimes într-unul din vloggurile sale, potrivit unica.ro.

Irina Rimes a fost în depresie după ce a divorțat de soțul ei

Încurcate sunt căile dragostei și se spune că un suflet de artist este mult mai sensibil atunci când vine vorba despre decepțiile amoroase. Artista s-a căsătorit la 22 de ani și credea că va povestea lor de iubire va dăinui, însă destinul a avut alte planuri pentru cei doi. Irina Rimes a mărturisit că a fost în depresie după ce a divorțat de Andi Bănică, soțul ei. Dar, ca orice femeie puternică, a reușit să se pună pe picioare și acum pare să-și fi găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, mărturisea artista cu ceva timp în urmă.

Parteneri
Care este ultima dorință a lui Celine Dion. Artista suferă de o boală incurabilă, dar speră la o minune
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Fenomen uluitor în România. Toți șoferii trebuie să-și spele mașinile
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
AUSTRIA poate îngropa România. Ne decid soarta. S-a anunțat azi, 24 aprilie
Capital.ro
Colosul străin care a preluat compania ce produce una dintre cele mai iubite pâini din România
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
El va fi VIITORUL PREȘEDINTE al României! CUTREMUR la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro