Cine este Ioana Popescu. S-a iubit cu un actor cunoscut de la Pro TV, puţini îşi mai aduc aminte

Cine este Ioana Popescu. S-a iubit cu un actor cunoscut de la Pro TV, puţini îşi mai aduc aminte
Cine este Ioana Popescu

Cine este Ioana Popescu, cea care a fost surprinsă recent de paparazzi cu soțul Roxanei Nemeș. Cea supranumită „devoratoarea de fotbaliști” s-a iubit și un actor cunoscut de la Pro TV, puțini își mai aduc aminte povestea. Ioana Popescu a reintrat în atenția presei de curând, când a fost văzută în compania unui bărbat însurat cu o vedetă în vogă din România, fostă concurentă la Survivor România.

Cine este Ioana Popescu

Ioana Popescu, jurnalistă, uimea în urmă cu ceva ani cu declarațiile controversate despre un top al fotbaliștilor. În ultima vreme, Ioana Popescu a preferat să petreacă timpul departe de lumina reflectoarelor, iar în urmă cu câteva luni, Ioana Popescu a decis să își unească destinul cu Ion Lőrinczi, un jucător de fotbal american de naționalitate maghiară.

Ioana Popescu povestea, în urmă cu ceva timp, despre traumele trăite în copilărie. Tatăl ei nu a fost prezent în viața de familie, iar trecutul a lăsat urmări în viața ei.

„Toată copilăria mea am avut tot felul de traume. Copiii râdeau că nu am tată. Eu ajunsesem să o acuz pe mama că tata nu era cu noi. A fost frustrant să văd că alți copii au familie și eu nu.

Tata ataca prin cuvinte regimul comunist și a avut de suferit foarte mult din cauza asta. A stat ani în închisoarea spital Poiana Mare unde a fost maltratat. A fost bătut și violat și din cauza asta s-a și îmbolnăvit. Era bătut cu sacii de ciment peste tot corpul și peste organe. Chiar în 1989 a fost expulzat în America și a rămas acolo” a declarat Ioana Popescu.

Ioana Popescu s-a iubit cu Firicel din Las Fierbinți

În ce privește relațiile sale, puțini își mai amintesc și de idila cu o vedetă iubită de la Pro TV, și anume, cu Firicel din serialul „Las Fierbinți”. Idila Ioanei Popescu cu actorul Toma Cuzin a început pe Facebook, în urmă cu foarte mulți ani.

Jurnalista a avut numeroase apariții pe micile ecrane, iar într-una din ele a povestit despre idila ei cu Firicel din serialul ,,Las Fierbinți”

,,E o poveste foarte ciudată, foarte complicată, dar frumoasă. Îl știu pe el de mult timp. Mama mea a lucrat cu el. El e unul dintre cei mai buni actori din România. La început nu m-a interesat. Apoi l-am revăzut în reclama, în Las Fierbinți! Mi-a plăcut foarte mult rolul lui! Povestea noastră a început pe Facebook.

El mi-a dat add acum câțiva ani, dar eu nu mă uit. El mi-a spus. Mi-a scăpat pur și simplu. După ce ne-am întâlnit mi-a spus. Nu am fost atentă. Nici nu îi știam numele pe vremea aia.

Acum vreo două luni am văzut un film în care a jucat. Era noapte, era târziu. Eu stau cu mama. L-am căutat pe Facebook și mă gândeam cum ar fi să îmi răspundă. Vedetele din trustul acela sunt fițoase. Eram cuminte, mă uitam la filme, ieșeam cu prietenele mele. M-a întrebat dacă poate să vină la o cafea. Așa a început… ”, spunea Ioana Popescu, în 2015.

Ioana Popescu a fost surprinsă recent în compania omului de afaceri Călin Hagimă, soțul Roxanei Nemeș. Cei doi au fost fotografiați în apartamentul ei, dar și pe balcon, sărutându-se. Călin Hagimă a declarat însă, în exclusivitate pentru Playtech.ro, că între el și Ioana Popescu a fost o întâlnire pur profesională. Citește articolul AICI!