12 oct. 2022 | 16:41

Cine este George Stanciu, presupusul iubit al Elenei Băsescu. Ce i-a făcut actualei soţii, s-a aflat tot despre scandal

Monden
Cine este George Stanciu, presupusul iubit al Elenei Băsescu. Ce i-a făcut actualei soţii, s-a aflat tot despre scandal
Cine este George Stanciu, noul partener al Elenei Băsescu. Din dragoste pentru fiica fostului președinte, ar fi avut scandal cu nevasta.

Cine este George Stanciu, bărbatul alături de care a fost surprisă fiica cea mai mică a lui Traian Băsescu. Fostul președinte al României s-ar putea să nu îl placă foarte mult pe partenerul Elenei Băsescu. În vârstă de 41 de ani, George Stanciu este un om de afaceri cu sume impresionante în conturile bancare, dar și cu un trecut deloc de trecut cu vederea în politică.

Cine este George Stanciu, noul iubit al Elenei Băsescu

Recent, Elena Băsescu (42 de ani) a fost surprinsă în Capitală alături de George Stanciu (41 de ani). Imaginile cu presupusul cuplu, ce pot fi vizualizate în galeria FOTO a articolului, au stârnit multă vâlvă în spațiul public. Iar asta pentru că, după ultima sa despărțire, fiica cea mică a lui Traian Băsescu nu s-a mai afișat împreună cu vreun bărbat.

Se pare, însă, că George Stanciu, un om de afaceri cu sume de ordinul milioanelor în conturi, a convins-o pe Elena Băsescu să mai dea o șansă dragostei. Presupusul cuplu (presupusul, pentru că niciunul nu a confirmat oficial relația) a fost surprins într-o seară, la Adamo, unul dintre cele mai selecte localuri din București.

Cei doi au cinat împreună cu câțiva prieteni. Masa, se pare, a fost una pe măsură. Alcoolul nu a lipsit nicidecum, înmuindu-i genunchii lui George Stanciu, care a avut nevoie de sprijinul unui amic pentru a ieși din restaurant. După timpul petrecut la restaurantul din nordul Capitalei, cei doi s-au îndreptat, probabil, spre locuința afaceristului de la malul lacului Snagov.

Și-a dat nevasta afară din casă pentru o nouă iubire

A fost scandal pe proprietatea milionarului George Stanciu. Iar totul s-a întâmplat din cauza idilei pe care omul de afaceri ar trăi-o. Fostul consilier PSD este atât de vrăjit de Elena Băsescu încât s-a certat la cuțite cu femeia cu care, legal, este căsătorit. Este vorba despre Cristina Alexandra Iordache, care până de curând îi oferea liniște afaceristului.

Ei bine, potrivit jurnaliștilor de la Cancan, între George Stanciu și actuala nevastă au avut loc situații de maximă tensiune. În urma certurilor, milionarul a dat-o afară din vila de la Snagov pe Cristina Alexandra Iordache. În sufletul căminului său ar fi fost primită Elena Băsescu, cea care l-a cucerit pe deplin pe afacerist.

George Stanciu este la a treia căsătorie. Însă nici aceasta nu pare că va dura foarte mult, mai ales în circumstanțele în care și-a fugărit femeia din casă. În trecut, el a mai fost implicat în două mariaje, dintre care unul a fost alături de Iulia, fiica lui Emil Calotă. Fostul primar al municipiului Ploiești este și cel care l-ar fi propulsat pe fostul ginere în lumea „bună”.

Fostul socru, „trambulină” în domeniul afacerilor

Potrivit informațiilor apărute în presă de-a lungul timpului, George Stanciu este cunoscut în lumea politică drept „Mardare”. Deși a demisionat din PSD, partidul de care a aparținut până în anul 2013, n-are cum să se dezică de rădăcinile sale politice. A activat drept consilier local PSD Ploiești timp de mulți ani.

Emil Calotă, care fusese primar al municipiului Ploiești, a avut grijă să-l „aranjeze” pe „Mardare” în așa fel încât s-o ducă bine. I-a asigurat protecție la nivel înalt, în așa fel încât planurile sale să devină realitate. La vârsta de 35 de ani, George Stanciu deținea mai multe firme. Nu toate dintre acestea erau în nume propriu, însă toate au fost alimentate la instituțiile de stat, arată informațiile din presa vremii.

Citește și: Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor

Noul iubit al Elenei Băsescu a deținut restaurante, firme de construcții, societăți agricole și nu numai. Actualul milionar controla și multe publicații online, precum ziarulincomod, stopinfractori și Telegrama, dar și o televiziune locală, Wyl TV. Toate le-ar fi folosit în interesele sale personale.

Parteneri
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Redactia.ro
Ce se întâmplă dacă apeși „cancel” de două ori la bancomat. Funcționalitatea cunoscută doar de programatori
Click.ro
NU le RECUNOȘTI! Cum arătau divele din România acum 30 de ani! Transformare ȘOCANTĂ
Vocea.biz
Un băiat de 14 ani a murit după ce a răspuns la o provocare și a mâncat un chips extrem de picant
Digi24
Cum a apărut îmbrăcată o actriță din Rusia la Cannes. Toată lumea vorbește despre rochia ei!
Unica.ro
Ce prevestește șarpele de casă. Superstiții legate de șerpi în casă și în curte
Spynews
S-au stabilit regulile obligatorii. Decizia a venit astăzi direct de la vârful UE
Capital.ro
Românii vor putea să-și calculeze singuri pensiile. Şeful Casei de Pensii: "Decizia a fost publicată în Monitorul Oficial"
Antena 3
Fosta soție a unui actor celebru a ajuns să doarmă pe străzi și să mănânce din gunoaie. Cum a fost surprinsă? Atrăgea toate privirile când apărea în public
Avantaje
Controale majore ale ANAF în ultima perioadă! Anunțul lui Marcel Boloș, ministrul Finanțelor, bagă spaima în români
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Andreea Tonciu nu îi poate refuza nimic fiicei sale, Rebeca. Bruneta recunoaște că o răsfață prea mult: "Îi plac banii..." / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Un întreg oraș e speriat după ce camerele de supraveghere au filmat o creatură bizară în fața grădinii ZOO. Ce poate fi
Antena 1
WOW! Carmen Iohannis i-a ȘOCAT pe toți! Cum a apărut în public: s-a văzut...
Impact.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro