Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor

Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor
Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor

Această surpriză din showbiz a avut loc vineri, atunci când pe scena emisiunii Masked Singer, de la Pro TV, și-a făcut apariția chiar Elena Băsescu.

Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc

Aceasta a fost deghizată într-un unicorn, spre surpriza generală, dar și a lui Codin Maticiuc, nimeni altul decât prietenul ei cel mai bun, de altfel, chiar cavalerul ei de onoare, atunci când aceasta s-a măritat pentru prima dată. Mai mult decât atât, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a făcut și câteva dezvăluiri în direct, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Elena Băsescu a cântat în realitushow-ul de la Pro TV, Masked Singer. Asta cu toate că cântatul nu este punctul ei forte. Piesa ”Shine bright like a diamond” a artistei Rihanna a fost cea aleasă, iar Inna a remarcat imediat că în spatele măștii nu poate să fie o cântăreață. Dar după demascare, audiența a rămas fără cuvinte.

Astfel, Elena Băsescu a fost și ea invitată, alături de Codin Maticiuc, în emisiunea Adelei Popescu și a lui Cove, la Vorbește lumea. Aici, Elena Băsescu a povestit tot:

”Ea a venit la mine la liceu, de atunci ne cunoaștem! Eu era din clasa a cincea acolo, ea a venit în a 10-a. Am și fost colegi de bancă. Am devenit apoi prieteni foarte buni, am și fost, de altfel, cavalerul ei de onoare”, a fost și intervenția lui Codin, de pe canapeaua din platoul Vorbește lumea.

S-a consultat cu tatăl ei înainte de a veni la emisiune

Apoi, Elena Băsescu a dezvăluit că numai tatăl ei, Traian Băsescu, a știut că participă la show-ul de pe Pro TV. De altfel, tot pe el l-a întrebat, înainte de a da un răspuns postului din Pache Protopopescu.

”M-am consultat cu tata înainte de a accepta propunerea. Tata a fost singurul care a știut că particip la Masked Singers România”, a spus Elena Băsescu. De asemenea, și-a mai amintit că i s-a transmis că va trebui să cânte.

”De dansat o să pot, dar să cânt va fi imposibil. Asta am zis la început”, a afirmat Elena Băsescu, care a și cântat, după ce a luat lecții de la o distinsă profesoară și cântăreață.

Pe final, Elena Băsesecu a glumit, povestind ce i-a pus Traian Băsescu după ce a urmărit emisiunea. ”Tu ai cântat sau a fost altcineva”, a întrebat-o fostul președinte, Traian Băsescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI