19 oct. 2020 | 16:17

Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor

Știri generale
Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor
Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc. Doar familiile știau de relația lor

Această surpriză din showbiz a avut loc vineri, atunci când pe scena emisiunii Masked Singer, de la Pro TV, și-a făcut apariția chiar Elena Băsescu.

Legătura neștiută dintre Elena Băsescu și Codin Maticiuc

Aceasta a fost deghizată într-un unicorn, spre surpriza generală, dar și a lui Codin Maticiuc, nimeni altul decât prietenul ei cel mai bun, de altfel, chiar cavalerul ei de onoare, atunci când aceasta s-a măritat pentru prima dată. Mai mult decât atât, fata cea mică a fostului președinte al României, Traian Băsescu, a făcut și câteva dezvăluiri în direct, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV.

Elena Băsescu a cântat în realitushow-ul de la Pro TV, Masked Singer. Asta cu toate că cântatul nu este punctul ei forte. Piesa ”Shine bright like a diamond” a artistei Rihanna a fost cea aleasă, iar Inna a remarcat imediat că în spatele măștii nu poate să fie o cântăreață. Dar după demascare, audiența a rămas fără cuvinte.

Astfel, Elena Băsescu a fost și ea invitată, alături de Codin Maticiuc, în emisiunea Adelei Popescu și a lui Cove, la Vorbește lumea. Aici, Elena Băsescu a povestit tot:

”Ea a venit la mine la liceu, de atunci ne cunoaștem! Eu era din clasa a cincea acolo, ea a venit în a 10-a. Am și fost colegi de bancă. Am devenit apoi prieteni foarte buni, am și fost, de altfel, cavalerul ei de onoare”, a fost și intervenția lui Codin, de pe canapeaua din platoul Vorbește lumea.

S-a consultat cu tatăl ei înainte de a veni la emisiune

Apoi, Elena Băsescu a dezvăluit că numai tatăl ei, Traian Băsescu, a știut că participă la show-ul de pe Pro TV. De altfel, tot pe el l-a întrebat, înainte de a da un răspuns postului din Pache Protopopescu.

”M-am consultat cu tata înainte de a accepta propunerea. Tata a fost singurul care a știut că particip la Masked Singers România”, a spus Elena Băsescu. De asemenea, și-a mai amintit că i s-a transmis că va trebui să cânte.

”De dansat o să pot, dar să cânt va fi imposibil. Asta am zis la început”, a afirmat Elena Băsescu, care a și cântat, după ce a luat lecții de la o distinsă profesoară și cântăreață.

Pe final, Elena Băsesecu a glumit, povestind ce i-a pus Traian Băsescu după ce a urmărit emisiunea. ”Tu ai cântat sau a fost altcineva”, a întrebat-o fostul președinte, Traian Băsescu.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Mare surpriză la Chefi la Cuțite. Cine e marele câștigător
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Capital.ro
Mercur a ieșit astăzi din retrograd. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează | Date importante care ne influențează viața
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
ANAF face CONTROALE în BLOCURI! PROPRIETARII de apartamente sunt VERIFICAȚI
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro