Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se săruta pasional pe plajă

Cine este, de fapt, milionarul cu care Simona Halep se săruta pasional pe plajă
Cine este, de fapt, milionarul cu care se iubrește Halep?

Simona Halep, de mult în vizorul presei datorită performanțelor sportive, a apărut acum și în tabloidele mondene. Campioana de la Wimblebon continuă să surprindă cu iubitul său milionar.

Cine este iubitul Simonei Halep?

Relația Simonei Halep a fost dezvăluită recent, dar pare ca tocmai acest lucru să-i fi adus relaxarea în teren de care a tot menționat în interviurile de dinainte și după fiecare reușită. Toni Iuruc este numele celui care a reușit să-i fure inima campioanei de la Wimbledon. Acesta este un om de afaceri, și el de origine aromână, ce deține o avere considerabilă, având numeroase firme deschise în România.

Potrivit cancan.ro, Iuruc a înființat agenția AdVenture în anul 2002, agenție care s-a ocupat cu prima campanie electorală a lui Oprescu, și are la activ un eșec în dragoste. Tradiția machidonilor este să se căsătorească între ei, așa că Toni Iurac corespunde și din punctul acesta de vedere. De asemenea, Simonei îi plac bărbații înalți, așa că se potrivește și la preferința asta a sportivei.  Cu toate că bărbatul are 40 de ani, trecut deja printr-o căsătorie, conform libertatea.ro, iar Simona doar 27, acest lucru pare să nu intervină în povestea lor de iubire.

Simona Halep alături de iubitul său, Toni Iurac
Simona Halep alături de iubitul său, Toni Iurac

Halep și-a dat frâu liber sentimentelor

Astrele s-au aliniat pentru campioana României în perioada aceasta. Se pare că Halep trece prin momente extrem de frumoase pe toate planurile. Frumoasa sportivă este de obicei extrem de discretă cu viața ei personală, dar acum nu s-a mai ascuns și și-a dat frâu liber sentimentelor direct pe plaja din Mamaia în care se afla.

Simona Halep și iubitul ei, sărut pasional pe plajă Sursa Foto: click.ro
Simona Halep și iubitul ei, sărut pasional pe plajă Sursa Foto: click.ro

Aceasta a fost surprinsă de jurnaliștii de la Click în timp ce îl săruta cu foc pe iubitul său milionar, fără să se mai ferească de ochii curioșilor. Cei doi îndrăgostiți și-aru arătat iubirea în public, au închiriat un skijet, s-au distrat în apele mării și au reușit și să se relaxeze. Dragostea sigur a făcut minuni în cazul acesta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI