Controversă pe suma pe care a primit-o Andra pentru a participa la evenimentul dedicat Simonei Halep. A luat banii?

Controversă pe suma pe care a primit-o Andra pentru a participa la evenimentul dedicat Simonei Halep. A luat banii?
Andra a cântat imnul național al României la evenimentul dedicat Simonei Halep

Andra a participat la evenimentul dedicat Simonei Halep, miercuri, pe Arena Națională din București. Artista a interpretat imnul național al României, în fața a peste 20.000 de oameni prezenți în tribunele stadionului. Știind că onorariul ei este de 6.000 de euro, mulți s-au grăbit să spună că Andra a primit bani pentru prestația sa, însă artista a acceptat, de fapt, să cânte gratis, de dragul campioanei de la Wimbledon.

Andra a cântat imnul național al României la evenimentul dedicat Simonei Halep

Andi Moisescu a prezentat evenimentul dedicat Simonei Halep, în timp ce colega lui de la Românii au Talent, Andra, a cântat imnul național al României. De regulă, artista are un onorariu de 6.000 de euro, fiind una dintre cele mai bine plătite cântărețe din România. De această dată a preferat să nu primească bani și să cânte doar de dragul numărului 4 WTA, care a triumfat în fața Serenei Williams pe iarba de la Londra.

Pentru că se mai ocupa și de alte proiecte, Andra a avut la dispoziție doar câteva ore să repete imnul României, dar a urcat pe scenă alături de Simona Halep și l-a interpretat impecabil. Și pentru că a vrut să fie în ton cu Simona, Andra s-a interesat ce ținută va purta constănțeanca la eveniment și s-a asortat și ea. A purtat un maiou alb, pantaloni scurți de culoare albă și un sacou, evident, tot alb. Ca la Wimbledon!

La finalul evenimentului organizat pe Arena Națională, Andra și-a luat cei doi copii, pe Eva și pe David, și i-a dus să o vadă pe Simona, pe care cei mici o îndrăgesc și o urmăresc cu sufletul la gură. Spectatorii prezenți în tribunele stadionului au fost încântați să o vadă pe Halep, care le-a prezentat trofeul de la Wimbledon, dar și pe Andra, care i-a încântat cu vocea sa.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI