Cine este, de fapt, iubitul Lidiei Buble. S-a aflat abia acum cu ce actor celebru se iubește

După despărțirea de Răzvan Simion, unul dintre prezentatorii de la Neatza, Lidia Buble nu s-a mai implicat în nicio relație amoroasă. Solista a preferat să păstreze discreția în privința vieții ei personale, însă recent s-a dat de gol și a dezvăluit, fără să vrea, cu cine se iubește, de fapt.

Cu cine se iubește Lidia Buble

Lidia Buble nu mai este singură! Solista are un nou iubit, după ce în vara lui 2020 anunța că a pus punct relației cu Răzvan Simion. De ceva vreme se speculează că noul partener al blondinei ar fi un actor celebru de origine cubaneză, Harlys Becerra.

Lidia Buble a fost plecată într-o vacanță de vis în Ibiza. Pe rețelele de socializare, ea a ‘scăpat’ mai multe imagini în brațele unui bărbat misterios. Deși nu i-a arătat chipul, multe persoane s-au prins că este vorba despre actorul Harlys Becerra, cunoscut pentru rolul unui polițist în serialul spaniol ”Vis a vis”.

Pe rețelele de socializare, cei doi au publicat fotografii din același loc. Mai mult de atât, actorul i-a lăsat un comentariu solistei care a ridicat multe semne de întrebare. În dreptul unei imagini cu Lidia Buble din vacanță, Harlys Becerra i-a scris ‘Mami’, alături de câțiva emoji în formă de flacără și de inimă.

Lidia Buble și Răzvan Simion, relație de 5 ani

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au iubit timp de cinci ani de zile. Cu toate că au ales să se despartă, cei doi au rămas în relații foarte bune.

‘Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori. Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat.

Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă’, a declarat Lidia Buble la acea vreme.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI