Cine este, de fapt, fostul soț al Irinei Rimes. Îl vezi zilnic în public, dar nu știi că despre el e vorba

Cine este fostul soț al Irinei rimes? Îl vezi zilnic, dar nu știi că el este

Irina Rimes este cunoscută deja de multă vreme la noi în țară, după ce a încercat apele și în Republica Moldova. Acum are tot ce vrea, succesul e la el acasă, iar viitorul pare a fi garantat, dacă va urma rețeta de până acum. Din păcate, planul amoros strigă a necunoscut. Deși foarte tânără, are deja la activ un mariaj eșuat. Cine este, de fapt, fostul soț? Îl vezi zilnic, dar nu știi că el este.

Cine este fostul soț al Irinei Rimes?

Nu există om din România care să nu se fi bucurat măcar o dată de o piesă a Irinei Rimes. Lacrimi, suspin, fericire, înțelegere, orice..numai emoție să fie, pentru că așa știi că asculți versurile și linia melodică scrise de frumoasa moldoveancă. Succesul poate o fi la el acasă în artista noastră, dar iubirea pare că a cam ocolită. Tânăra artistă a încercat viața de familie și s-a căsătorit la 22 de ani. Cel care i-a furat inima se numește Andi Bănică și este celebru și el, dar doar în Republica Moldova.

Din păcate, căsnicia lor nu a mers, așa că au divorțat după numai doi ani. Cu toate astea, între ei nu a existat niciodată ură, dispreț sau repulsie, așa cum orgoliul pune stăpânire pe mulți îndrăgostiți care au pierdut iubirea pe drum. Aceștia încă mai colaborează pe plan profesional și sunt în relații bune. În acest context, Andi poate fi văzut deseori la studioul frecventat de solistă, dar și la casa de discuri alească de ambii artiști.

Irina Rimes și fostul soț, Andi Bănică
Irina Rimes și fostul soț, Andi Bănică

„Tot ce știu să fac e meritul Irinei”

”Ne știm de 6 ani și pentru noi lucrurile sunt ușoare, suntem altfel unul fată de celălalt. La sfârșit ies lucruri frumoase. Suntem mai mult decât simpli prieteni. Ne știm toate plusurile. Vrem să fim unul mai bun decât celălalt. Pe Irina o fac fericită lucrurile frumoase și dragostea. Tot ce știu să fac e datorită faptului că am cunoscut-o pe Irina. Au fost și perioade dificile în viețile noastre. O iubesc din tot sufletul”
Andi Bănică

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI