Cine este Darius Mabda, marele câștigător de la Românii au Talent 2022. A primit Golden Buzz în preselecții din partea lui Mihai Bobonete

Cine este Darius Mabda, marele câștigător de la Românii au Talent 2022. A primit Golden Buzz în preselecții din partea lui Mihai Bobonete
Câștigător Românii au talent 2022

Românii au talent și-a găsit un câștigător! Fanii show-ului au așteptat luni întregi nerăbdători să vadă cine va pune mâna pe marele premiu și pe trofeul mult dorit. Majoritatea românilor au votat într-un număr impresionant de mare momentul preferat. Mulți dintre telespectatori au pariat pe talentul participantului care a surprins încă din audiții. Iată detalii despre românul care a câștigat sezonul cu numărul 12 al proiectului de la Pro TV!

Românii au talent 2022: cine este Darius Mabda

Finaliștii aleși de jurați și de public au fost: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Doar unul dintre ei a reușit să impresioneze la maximum și în ultima ediție. Doar unul a pus mâna pe marele premiu de 120.000 de euro. Mai exact, este vorba despre Darius Mabda!

În această seară am aflat și cine a câștigat premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Publicul a trebuit să aleagă dintre Alex Dowis, DJ Hugo, Darius Mabda și Eva Nicolescu. Iată că votul a mers și de această dată tot către micuțul dansator în vârstă de 13 ani.

Darius Mabda dansator Oradea castigator Romanii au talent 2022
Darius Mabda este câștigătorul de la „Românii au talent”, sezon 12

,,Nivelul este fără precendent”

Coregrafia băiețelului din cadrul celei de-a doua semifinale a impresionat oamenii de acasă, dar și cei patru jurați. Mihai Bobonete a fost cel care i-a oferit Golden Buzz în audiție.

„Nivelul este fără precendent. Ăsta a fost cel mai spectaculos număr! Am urmărit un număr perfect!”, i-a spus Andi. „Ești cel mai potrivit să câștigi!”, i-a declarat Dragoș Bucur.

Darius este din Oradea și a venit la București pentru a se dedica total artei. Concurentul a fost la diverse ateliere specializate unde și-a perfecționat abilitățile sub îndrumarea profesoarei Oana Ioniță, fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor. Tânărul vine dintr-o familie modestă. Mama sa este secretară la o firmă de construcții, iar tatăl lui este pensionar.

Câștigătorul premiului de Originalitate de la Românii au talent a luat parte la mai multe competiții de dans din țară și din străinătate. El a luat locul I la Freedom Dance Festival din Ungaria și s-a clasat tot pe locul I la Bucharest Dance Festivl.