Finala Românii au Talent 2022 VIDEO. S-a aflat marele câștigător din acest sezon, ce surpriză!

Finala Românii au Talent 2022 VIDEO. S-a aflat marele câștigător din acest sezon, ce surpriză!
Românii au talent 2022: Marea Finală

Românii au talent este una din cele mai iubite emisiuni de la noi. Sezonul 12 a promis multe surprize pentru fanii show-ului, iar această seară cu siguranță va aduce zâmbete, lacrimi și multe emoții. Prima ediție din noul sezon a avut loc pe data de 4 februarie, iar de atunci românii au rămas uimiți de fiecare audiție. Participanții care au reușit să ajungă până în această etapă s-au decis să le ofere telespectatorilor o seară de neuitat. Desigur că pe lângă numere își vor mai face loc și alte momente neașteptate.

Update 00:29 Pavel Bartoș și Smiley au anunțat marele câștigător al sezonului 12 de la Românii au Talent. Darius Mabda a obținut premiul de 120.000 de euro! Emanuel Ion a fost locul 2 în clasament.

Update 00:25 Locul 3 a fost ocupat de Martina Meola, care va primi 10.000 de euro.

Update 00.16 Pe locul 11 îl avem pe Bianca Ciocîrlan. Pe locul 10 este Gabriela Dincă. Locul 9 este ocupat de Ana-Maria Mircea. Locul 8 îi revine Raisei Radu. Pe locul 7 este trupa X-Treme Brothers, iar pe locul 6 este Zametheea. Pe locul 5 este Aurel Niamțu, iar locul 4 îi revine lui Alex Dowis.

Update 00:05 S-a strigat STOP vot! Acum vom afla numele celui mai talentat!

Update 23:40 Laura Bretan a revenit pe marea scenă de la Românii au talent. Cunoscuta soprană i-a lăsat fără cuvinte pe cei din public.

Update 23:07 Martina Meola este fetița talentată care l-a uimit pe Andi Moisescu. Aceasta stăpânește pianul de la vârsta de doar 5 ani, iar în finală a reușit să ridice publicul în picioare cu piesa aleasă.

Update 22: 27 Zamatheea a emoționat din nou cu un mesaj impresionant pe care românii l-au simțit puternic. Jurații au fost încântați de versurile ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update 22: 00 Emanuel Ion ne-a uimit din nou cu talentul său incredibil și cu povestea de viață. Acesta a pășit extrem de emoționat pe scenă, dar plin de speranță că va ajunge la inimile tuturor.

Update 21:14  Ana-Maria Mircea ne-a încântat cu o piesă din repertoriul Mariei Tănase. Andra s-a declarat extrem de mulțumită de reprezentație și de vocea ei specială.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Update 20.46 Seara magică a început, iar premiul de originalitate a fost câștigat de Darius Mabda. Băiatul a fost votat într-un număr mare, iar românii au decis că el merită suma de 10.000 de euro.

Update 20:30 Bianca Ciocîrlan a dat startul la distracție! Tânăra a fost prima pe scena de la Românii au talent.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Romanii Au Talent (@romaniiautalent)

Finala Românii au talent 2022: ediția din 27 mai

Noul sezon al emisiunii ,,Românii au talent” i-a surprins pe fani cu doi noi jurați. La masă alături de Andi Moisescu și Andra Măruță i-am regăsit pe Dragoș Bucur și Mihai Bobonete.

Actorii au fost lăudați de majoritatea telespectatorilor care s-au arătat fericiți de alegerea organizatorilor proiectului. Celebrul comediant a adus cu siguranță sarea și piperul din sezonul #super12.

Iată că ziua cea mare a venit, iar concurenții care au reușit să ajungă până în această etapă scapă ușor de emoții. Cei care au reușit să ajungă la inimile juraților și prezentatorilor sunt: X-Treme Brothers, Bianca Ciocîrlan, Aurel Niamțu, Emanuel Ion, Ana Maria Mircea, Darius Mabda, Martina Meola, Zametheea, Raisa Radu, Alex Dowis și Gabriela Dincă.

Fiecare din ei și-au arătat talentele pe marea scenă în speranța că vor primi aprecierile meritate, dar vor pune mâna și pe premiul uriaș în valoare de 120.000 de euro. De asemenea, în ediția din 27 mai îi vom avea și pe Alex Dowis, DJ Hugo, Eva Nicolescu și Darius Mabda. Aceștia se luptă pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Detalii despre concurenți

Martina Meola – are 9 ani și este elevă în Chișinău. Aceasta a început cursurile de pian intrând întâmplător într-o școală muzicală.

Zametheea – are 27 de ani, locuiește în Otopeni și este directorul ONG-ului Viziunea. Ea a venit cu un mesaj puternic pe scena show-ului.

Raisa Radu – are 13 ani și este din Slobozia. ”Nu înțeleg cum un copil de 12 ani poate să transmită atât de bine. Mă întreb oare dacă nu cumva e un miracol?”, a spus Bobonete la jurizarea ei.

Alex Dowis – el este un light artist din Cehia în vârstă de 43 de ani. A reușit din prima clipă să ridice publicul în picioare.

Gabriela Dincă – are 11 ani și este elevă în București. A reușit rapid să îi impresioneze pe jurați cu dansul său.

Darius Mabda – are 14 ani și este din Oradea. El se antrenează zilnic și iubește să danseze.

Aurel Niamțu – are 72 de ani și este pensionar. Bărbatul a surprins plăcut cu vocea sa.

Bianca Ciocârlan – are 12 ani și în audiții a reprodus piruete pe hoverboard.

Emanuel Ion – are 16 ani și este din Constanța. Este nevăzător, dar a surprins cu abilitatea lui de a cânta la orgă.

Ana Maria Mircea – are 13 ani și este din Brăila. Fata a cântat spectaculos și a uimit-o pe Andra.

X-Treme Brothers – au fost surpriza serii pentru unii jurați. ,,Sunteți extrem de buni. V-ați ales bine numele. Noi ca femei, da, ne uităm la toate aspectele”, a spus soția lui Cătălin Măruță.