09 nov. 2020 | 20:51

Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a fost găsită de Poliție. Cine este și ce se întâmplă acum cu ea

Știri generale
Femeia care a bătut-o pe Cristina Joia a fost găsită de Poliție. Cine este și ce se întâmplă acum cu ea
Cine este femeia care a bătut-o pe Cristina Joia

Designerul emisiunii “Visuri la cheie”, Cristina Joia, a depus plângere penală împotriva unei femei care a lovit-o în după-amiaza zilei de sâmbătă. În cursul serii de luni, polițiștii au reținut-o pe cea care a bătut-o cu bestialitate pe Cristina.

Cine este femeia care a bătut-o pe Cristina Joia. A fost găsită de poliție

Polițiștii au revăzut imaginile surprinse de camerele de supraveghere și au identificat-o pe agresoarea Cristinei Joia. Este vorba de o tânără în vârstă de 34 de ani care a început să înjure atunci când i s-a atras atenția ca a parcat neregulamentar, relatează Știrile PRO TV.

„La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 17:00, Secția 14 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că în incinta unui magazin din sectorul 4 a fost agresată o persoană. La fața locului au sosit de îndată polițiștii care au identificat o femeie care a relatat că a fost agresată fizic de o altă femeie pe care nu o cunoaște.

Persoana vătămată a fost transportată la o unitate spitalicească pentru îngrijiri. În cauză polițiștii Capitalei s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire și alte violențe și desfășoară activități pentru depistarea autorului și pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au condus la producerea evenimentului”, informa Poliția Capitalei.

Tânăra care a lovit-o pe Cristina a fost arestată

În seara zilei de luni, 9 noiembrie, tânăra agresoare a fost arestată și dusă la secție de oamenii legii, pentru a fi intervievată. Ștefania Andrei a declarat jurnaliștilor că designerul i-a rupt ștergătorul de la mașină și a făcut-o țigancă. Acesta ar fi fost motivul pentru care tânăra i-a dat un pumn Cristinei Joia.

În urma acestor întâmplări, Cristina Joia s-a ales cu piramida nazala fracturată și avut nevoie de intervenția medicilor. Designerul a suferit o intervenție chirurgicală destul de complexă și a povestit, pe larg, momentele de groază prin care a trecut.

„Mi-am mai revenit din șoc, aștept ca medicii să-mi spună când voi fi externată. Cum se va vindeca această rană… rămâne de văzut după ce-mi voi da jos bandajele. Este un proces de durată și destul de dureros. Deocamdată nu m-am gândit ce o să fac cu filmările care sunt în plină desfășurare. Aștept să văd care sunt recomandările medicilor, intenționez să o iau pas cu pas. Nu doresc nimănui să treacă prin așa ceva”, a declarat Cristina Joia, luni, 9 noiembrie, potrivit sursei citate.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Filmul care rupe netul. Netflix dă lovitura cu un thriler profund
EVZ.ro
Carmen Harra, mesaj după ce starea lui Florin Piersic s-a înrăutățit! Ce a transmis clarvăzătoarea: „Nu este timpul...” / FOTO
Spynews
Românii, obligați să dea BANII ÎNAPOI. Vor plăti integral, plus 15%. Iohannis a semnat azi
Capital.ro
Daniel Baciu, mesaj pentru toți pensionarii români: "Trecem la tipărirea deciziilor!"
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
S-a aflat cu CÂND CRESC PENSIILE! Daniel Baciu a ANUNȚAT
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cât de bine arată Loredana Groza la vârsta de 53 de ani. Cum s-a afișat artista / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro