Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Nimeni nu a știut până acum cine este bărbatul

Cine este confidentul secret al Andreei Esca. Nimeni nu a știut până acum cine este bărbatul
Abia acum s-a aflat! Andreea Esca are un confident secret sursă foto Cancan

Andreea Esca nu mai are nevoie de prezentare, fiind una dintre cele mai longevive și apreciate vedete de televiziune din România. Aceasta are o frumoasă căsnicie cu Alexandre Eram, dar puțini știu cine este adevăratul confident al știristei de la Pro TV, de fapt.

Ce confident are Andreea Esca. Nu mulți știau despre el

Mulți români abia așteaptă să o vadă în fiecare seară pe Andreea Esca. Ținând cont că aceasta a reușit să își construiască o carieră de lungă durată în televiziune, ea a avut nevoie, de-a lungul timpului, de diferiți colaboratori sau sfătuitori pentru a se asigura că totul decurge perfect de fiecare dată. 

Însă, de mulți ani, alături de Andreea Esca se află un colaborator de care nu știu mulți oameni. Vedeta este extrem de apropiată de bărbatul ce i-a devenit confident, fiind surprinsă de foarte multe ori în compania lui pentru a discuta diverse probleme legate de domeniul profesional.

Vedeta de la Pro TV este extrem de discretă atunci când vine vorba despre viața ei personală. Totuși, în momentele în care nu este văzută la brațul soțului său, Alexandre Eram, sau alături de cei doi copii, aceasta se dedică total profesiei ce a făcut-o să ajungă pe culmile succesului.

Cum au fost surprinși Andreea Esca și confidentul ei secret. Cei doi sunt foarte apropiați

O femeie cunoscută are nevoie de un partener pe măsură în domeniul profesional! Andreea Esca are grijă să lucreze cu unii dintre cei mai buni oameni pentru a rămâne mereu în atenția publicului. Eugen Lumezianu, președintele Asociației pentru Educația prin Artă i-a câștigat încrederea vedetei.

Cei doi au fost surprinși de mai multe ori împreună, semn că sunt extrem de apropiați. Aceștia au fost văzuți împreună la restaurant, unde au petrecut mai mult timp pentru a se pune la curent cu diferite schimbări, iar bărbatul a condus-o pe vedetă chiar până acasă, potrivit Cancan.

Nu este prima oară când aceștia sunt văzuți împreună. În urmă cu aproximativ o lună, șoferul Andreei Esca cobora grăbit din mașină, în timp ce vedeta se afla pe bancheta din spate. Eugen Lumezianu a apărut, ulterior, schimbând câteva cuvinte cu știrista, iar apoi s-a retras.

Ultima întâlnire? Cei doi s-au văzut la un loca din apropierea vilei în care locuiește Andreea Esca. Aceștia au discutat timp de aproximativ 2 ore, timp în care au luat și masa, iar apoi Eugen Lumezianu a condus-o pe soția lui Alexandre Eram până acasă, ca un adevărat gentleman.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI