Cum a apărut Andreea Esca în fața fanilor. Surpriza plăcută pe care aceștia au sesizat-o

Cum a apărut Andreea Esca în fața fanilor. Surpriza plăcută pe care aceștia au sesizat-o
Și-a surprins fanii cu noua schimbare de look

Andreea Esca și-a uimit fanii cu ultima apariție. Vedeta strălucește pe măsură ce înaintează în vârstă.

Andreea Esca, schimbare de look

Ultima apariție în public a prezentatoarei de la Știrile Pro Tv i-a uimit pe fani. Vedeta este una dintre cele mai longevive și apreciate știriste din România.

Este cunoscut pentru coafura ei neschimbată și pentru stilul inconfundabil. Andreea Esca a venit din concediu nu doar bronzată și odihnită, ci și cu un alt look.

Deși nu a renunțat la culoarea părului, vedeta a simțit nevoia de o schimbare, așa că și-a lăsat părul să crească. Esca s-a lăudat pe pagina ei de Facebook cu noul look, iar fanii au fost impresionați să o vadă și altfel decât de obicei.

Cu toate că are aceeași tunsoare, Esca și-a lăsat părul să crească, așa că acum îi ajunge până la umeri, iar șatenul ei deschis s-a transformat cu o nuanță, fiind acum de un blond miere.

Dacă în cei peste 10 ani de când se află la pupitrul știrilor, Andreea Esca și-a obișnuit fanii cu tunsoarea ei bob și cu lungimea părului care depășea puțin urechilor, iată că acum vedeta a decis să își lase părul mai lung.

L-a deschis cu o nuanță și l-a lăsat tot într-o tunsoare bob, dar până la umeri. Noul look o avantajează de minune, lucru pe care i l-au spus și fanii.

Andreea Esca s-a reîntors în satul în care a copilărit alături de soțul ei, unde au investit în recondiționarea unor locuințe tradiționale.

Cum și-a surprins fanii

Cei doi au cumpărate case de la localnici și le-au amenajat pentru turiștii care vor să guste din tradiția românească.

„Atunci când simt mirosul de fân proaspăt cosit şi de uliţă de la poalele muntelui,  mă simt copil, mă simt liberă, fericită, pot să uit de „trebuie să”. La casa surorilor bunicului meu veneam în fiecare vacanţă de vară şi câteodată şi de sărbătorile de Crăciun şi de Paşte”, spunea Andreea Esca în urmă cu câțiva ani.

Cât timp a stat la Porumbacu de Sus, prezentatoarea Știrilor Pro Tv a avut parte de momente unice.

S-a bucurat de o priveliște uimitoare, și-a băut cafeaua în curte și a admirat grădina plină de flori și verdeață. În plus, ea și soțul ei s-au bucurat de bucătăria de vară amenajată cu șezlonguri și de zona de plajă cu nisip, amenajată lângă râul care trece prin spatele caselor.

Urmăriți Playtech.ro și pe