Cine este cel mai important bărbat din viața Ralucăi Pastramă. Ce se întâmplă după divorțul de Pepe

Cine este cel mai important bărbat din viața Ralucăi Pastramă. Ce se întâmplă după divorțul de Pepe
Ce mesaj a transmis Raluca Pastramă pentru cel mai important bărbat din viața ei

Raluca Pastramă și Pepe șocau pe toată lumea atunci când anunțau că au decis să își spună adio, așa că fanii au fost surprinși când au aflat cine este cel mai important bărbat din viața fostei partenere a cântărețului. Deși toată lumea spera la o împăcare între vedetă și cântăreț, cei doi au ajuns la divorț și au renunțat la relația ce dura de 8 ani de zile.

Raluca Pastramă, mesaj inedit pentru cel mai important bărbat din viața ei. Fanii au fost surprinși

Aceștia au împreună două fetițe superbe, Rosa și Maria, alături de care petrec clipe minunate, ele fiind motivul pentru care au decis să păstreze o relație cât se poate de bună.  Divorțul se anunța unul furtunos după ce Pepe a făcut anunțul public cu privire la despărțirea de soția sa, dar până la urmă apele s-au calmat și cei doi au divorțat cât de discret se poate la notar.

Toată lumea este curioasă să afle ce se va întâmpla în viața lor amoroasă după această despărțire dureroasă, așa că rămâne de văzut alături de cine își vor reface viața cei doi. Raluca Pastramă a anunțat, totuși, cine este cel mai important bărbat din viața ei chiar pe rețelele de socializare. Fosta soție a cântărețului a dezvăluit că are o relație minunată cu fratele ei, pe care îl adoră.

„Ce te iubeam eu înainte, acum te divinizez pentru felul in care ai grija de puiu’ tău! @bombo.pastrama Baietii vietii mele!!!”, a spus Raluca Pastramă la o fotografie cu fratele ei postată pe contul său de Instagram.

Raluca Pastrama, Pepe, divorț
Mesajul transmis de Raluca Pastramă pentru fratele ei. Sursă foto: Instagram

Ce spune Raluca Pastramă despre o nouă relație. Vrea să își refacă viața după divorț

Raluca Pastramă a vorbit de curând despre divorțul de Pepe, explicând prin ce momente grele a trecut. Totuși, ea a mărturisit că fostul partener are mare grijă de fetițele lor și le face toate poftele. Atunci vine vorba de o nouă relație amoroasă, aceasta speră că își va reface viața pentru că este foarte tânără, dar, momentan, nu se gândește la un nou iubit.

„Le iubește, le face toate plăcerile, este pentru ele acolo oricând, oricum, nici nu se pune în discuție altcvea. Nici nu vreau să îl laud, eu spun doar care sunt faptele.

Este un părinte bun. Eu consider că el este un om extrem de deștept, de matur și de inteligent care să nu permită vreunei persoane să aibă un comportament deranjant pentru fetițe, nici nu se pune în discuție. O relație nouă va veni în timp, probabil, doar nu o să rămân singură la 30 de ani o viață întreagă. Dar nu mă gândesc la asta acum”, a spus fosta parteneră de viață a lui Pepe pentru Antena Stars.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI