Cine este Andreea Prisăcariu. Românca este printre cele mai sexy jucătoare de tenis – FOTO

Cine este Andreea Prisăcariu. Românca este printre cele mai sexy jucătoare de tenis – FOTO
Cine este Andreea Prisăcariu

Andreea Prisăcariu este o jucătoare de tenis româncă, născută în 2000. În decembrie a câștigat un turneu dublu în Antalya, unde a jucat alături de Andreea Roșca, împotriva Viktoriiei Dema și a Cristinei Dinu, din Ucraina, respectiv România, încheind cu scorul de scor 3-6, 6-4, 10-6 și au încasat un cec de o mie de dolari.  Până în prezent, jucătoarea din Iași a câștigat din tenis 24.937 de dolari. Iată cine este Andreea Prisăcariu.

Andreea Prisăcariu – cea mai sexy jucătoare de tenis. FOTO

Andreea Prisăcariu, una dintre speranțele tenisului românesc, este din Iași și este fiica magistratului Cornelia Prisăcariu. Aceasta are vârsta de 20 de ani și este fostă campioană națională la juniori și a făcut parte din loturile naționale de tineret ale României.

Ea este una dintre cele mai sexy tenismene de la noi din țară, care are o prezență spectaculoasă și datorită celor 21 de tatuaje pe care le deține. Fiecare tatuaj are o semnificație aparte.

”Lupul de pe brațul stâng e animalul meu sălbatic favorit. E împărțit în jumătate: o jumătate e partea mea bună, iar cealaltă e partea rea. Mai am un tatuaj pentru bunica mea, care a decedat în 2013. E un soare, consider că mă protejează de rele.

Pe antebraț am tatuaje pentru bunicii mei. Mai am un mic șarpe pe ceafă. Pe glezne mai am niște stele și o semilună. Mai am o flacără, o coroană. Toate înseamnă câte ceva foarte puternic pentru mine”, a declara în urmă cu câteva luni, potrivit digisport.ro.

Andreea Prisăcariu – despre tatuaje

Jucătoarea româncă, a mai spus potrivit aceleiași surse, că nu regretă nici un tatuaj și că abia așteaptă să fie o nonconformistă, o ”mireasă tatuată”.

”N-am cum să regret tatuajele. Fac parte din mine, au făcut parte din familia mea, mă reprezintă. Abia aștept să fiu o mireasă tatuată”, a mai adăugat Andreea Prisăcariu.

Andreei Prisăcariu – jucătoare de tenis excentrică

Andreea Prisăcariu face senzație și în afara terenului de tenis. Aceasta și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care apare în fotografii. Aceștia au comparat-o cu Aryna Sabalenka, jucătoarea de tenis mult mai cunoscută, dar cu care sportiva din Iași are pasiuni comune.

În adolescență, tânăra tenismenă a fost prietenă cu Bianca Andreescu. Relații dintre cele două s-au răcit între timp, deoarece carierele lor au avut traiectorii diferite. În timp ce Bianca a ajuns pe cele mai înalte culmi ale sportului alb, Andreea luptă pentru a strânge puncte în circuitul ITF. Ea a obținut performanțe mai mari la dublu, jucând alături de alte partenere.

Andreea Prisăcariu – petrecere de revelion 2020-2021

Tânăra sportivă care deține numărul 686 WTA, a petrecut Revelionul în Antalya, alături de Ioana Zvoranu, în vârstă de 16 ani. Ea a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, în care s-a pozat în bikini. Fotografia era însoțită de textul:

”Ultima poză din 2020. În bikini, pentru că de ce nu?”

Ea a mai postat un clip în care dansa pe ritmuri orientale, tot de Revelion 2021, clip însoțit de următorul mesaj:

 ”Ascultă şi tenismenele Bogdan de la Ploieşti, nu-i problemă”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI