Ce face Simona Halep după retragerea din tenis. Vestea surpriză, fanii nu se așteptau la așa ceva

Ce face Simona Halep după retragerea din tenis. Vestea surpriză, fanii nu se așteptau la așa ceva
Ce va face Simona Halep după retragerea din tenis. Planurile sunt mărețe

Simona Halep își face planuri pentru viitor. Sportiva a anunțat ce va face după retragerea din tenis. „Nu am răbdare nici cu mine.”

Simona Halep a anunțat ce va face după ce se va retrage din tenis.  Sportul va rămâne în viața ei

Simona Halep a crescut într-un an cât alții în zece. Astăzi, numele ei este pe buzele tuturor și are lumea la picioare. Ascensiunea sa a fost impresionantă, trecând de la o copilă timidă cu o privire lumisoară la a fi campioană la Wimbledon. Nimic nu a oprit-o pe constănțeancă. A trecut peste durere, s-a antrenat și a reușit ceea ce toată lumea credea că este imposibil pentru o sportivă în situația ei.

Acum, la 29 de ani, Halep începe să își facă planuri pentru viața ei de după retragerea din tenis. Românca nu este încă hotărâtă dacă ar fi o idee bună să urmeze un drum în antrenorat. Deocamdată, pare mai degrabă tentată să aleagă o altă variantă, în pofida faptului că se consideră un bun pedagog.

„Aș fi un bun pedagog, pentru că asta îmi doresc și de la antrenorii mei. Îmi place comunicarea, chiar dacă uneori nu comunic destul de bine. Aș putea fi un bun pedagog, dar nu știu dacă aș putea fi o bună antrenoare.

Nu am răbdare nici cu mine, nu știu cum ar putea să fie cu ceilalți sportivi. Și, cum am spus mai devreme, nu-mi place să analizez tenisul, îmi place să-l joc și să-l simt. Dacă mi-ar plăcea în viitor să fiu antrenoare, cu mare drag”, a declarat Simona Halep pentru Digi Sport.

Halep, despre echilibrul din curcuitul feminin

Simona Halep a explicat de ce apar atât de multe surprize în tenisul feminin. Sportiva spune că orice jucătoare are șansa ei de câștig, indiferent de adversată. De altfel, simte pe pielea ei cum se mobilizează rivalele mai slab cotate. Tocmai de aceea, fie ce oponent, nu pune preț pe tablou, ba chiar îl privește foarte rar.

„Simt că multe jucătoare joacă mult mai bine atunci când joacă contra mea. Faptul când joci cu o favorită îți dă o relaxare. Așa eram și eu. Eu cred că presiunea este strict pe favorită și de aceea se întâmplă să câștige o adversară din jurul locului 100.

Poate majoritatea oamenilor o numesc surpriză, dar din punctul meu de vedere astăzi diferența este mică. Toate jucătoarele se antrenează foarte mult, își dau viața pe teren. Jucătoarele sunt mult mai complete, consider că orice meci este greu și orice meci este deschis”, a mai spus campioana pentru sursa citată.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI