Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poți vedea după emisiune

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poți vedea după emisiune.

Ana Maria Ababei, are 25 de ani și face parte din echipa sătenilor de la emisiunea Ferma. Orășeni vs săteni, emisiunea care este difuzată pe Pro TV. Ea este pregătită pentru provocarea vieții ei participând la această emisiune.

Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV

Tânăra interpretă s-a născut pe data de 27 iulie 1995, la Iași. A absolvit Colegiul Național ”Octav Băncilă” din Iași. Pe parcursul liceului a practicat chitara, pianul și canto.

Pe când avea vârsta de 7-8 ani a luat amploare activitatea sa artistică. Atunci ea a început să participe la emisiuni și concursuri și să susțină spectacole. A câștigat numeroase premii printre care:

 • Locul I la Festivalul Național de muzică populară „Mugurelul”, Botoșani,
 • Locul II la Festivalul Național „De la debut la succes”, Harghita,
 • Locul I la semifinalele emisiunii concurs „Vocea populară”,
 • Trofeul Festivalului ” Moștenite din bătrâni” , Botoșani,
 • Locul I la Festivalul Internațional ” Constelație muzicală”, Chișinău și multe altele.

Ana Maria Ababei – interpretă de muzică populară

Ana Maria Ababei este din Iași și este o interpretă de muzică populară. Ea susține că atunci când interpretează muzica populară, are cele mai intense și autentice trăiri, chia dacă iubește muzica în toată complexitatea sa.

”Iubesc ceea ce fac şi de aceea cred că reuşesc să rezonez cu publicul! Muzica mea defapt creionează un tablou al vieţii mele! Cânt ceea ce simt, ceea ce gândesc. Îmi cânt iubirea, dorul, tristeţea, fericirea,  emoţii pe care cu siguranţă le simte fiecare ascultător, dar le păstrează în taină de cele mai multe ori.” după cum spune chiar frumoasa cântăreață în prezentarea site-ului său https://www.anamariaababei.ro/

Provocarea la care ia parte Ana Maria Ababei

La emisiunea Ferma. Orășeni vs săteni, de pe Pro TV, participă 16 concurenți. Printre aceștia se află și Ana Maria Ababei. Ea își dorește să câștige titlul de Fermierul anului, fiind foarte determinată și motivată. Alți concurenți care mai participă la emisiune:

 • Anda Adam
 • George Burcea
 • Paul Diaconescu
 • Anna Lesko
 • Alina Pușcău
 • Octavian Ciovică.
Ana Maria Ababei alături de încă trei concurenți ai emisiunii Ferma.
Cine este Ana Maria Ababei, concurenta de la Ferma de pe PRO TV. Unde o poți vedea după emisiune.

Știind că drumul ei este pe scenă, ea și-a început cariera în muzica populară de la o vârstă fragedă. La concertele pe care se susține astăzi, ea le cere tuturor să dea muzica mai tare și, alături de ea să se distreze.

Ana Maria Ababei – concurentă la Ferma

În cadrul competiției Ferma de la Pro TV, la care participă, vrea să transmită aceeași stare de spirit. Ea este convinsă că poate avansa în luptă și că poate crea conexiuni care vor dura. După ce a acceptat să participe la Ferma, Ana Maria Ababei a declarat că:

” Am zis DA din prima! Abia după am conştientizat că e cea mai mare provocare din viaţa mea. Îmi doresc să descopăr lucruri noi, să mă autodepăşesc şi, în general, îmi plac provocările.”

Despre Ana Maria Ababei

În anul 2015, Ana Maria Ababei a participat la emisiunea Vocea României, reușind să întoarcă două dintre cele patru scaune. Și-au dorit să o aibă în echipa lor: Smiley și Marius Moga.

Ana Maria are doar 25 de ani și este pasionată de muzică, însă aceasta a dorit să ia o pauză. Pentru o nouă experiență ea a decis să participe la emisiunea Ferma, făcând parte din echipa sătenilor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI