Cine e Giulia Nahmany. Cum a devenit cunoscută concurenta de la Ferma

Cine e Giulia Nahmany. Cum a devenit cunoscută concurenta de la Ferma.

Giulia Nahmany s-a născut pe 16 ianuarie 1983 în orașul Kfar Saba din Israel, în prezent locuind în România. Ea consideră că în conturarea personalității sale se interpătrund mai multe culturi.

Cine este și cum a devenit cunoscută concurenta de la Ferma, Giulia Nahmany

Giulia Nahmany s-a mutat în București la vârsta de 10 ani, cân a început să ia lecții de pian și de canto. A urmat cursurile American International School of Bucharest.

În anul 1998 a avut loc primul eveniment muzical important din viața sa. Atunci ea a participat la Festivalul de la Mamaia. În perioada 1999-2000, Giulia Nahmany a fost VJ la MCM România.

Parcursul în carieră al Giuliei Nahmany

Giulia Nahmany are un parcurs glorios în cariera sa, dintre realizările frumoasei actrițe amintim:

  • Piesa intitulată ”Sună Sună”, compusă de Adrian Ordean, din anul 2000, a fost primul său videoclip difuzat la MTV România.
  • A studiat Managementul Afacerilor în cadrul Universității Huron, din Londra, unde a locuit în perioada 2001-2004.
  • A lansat single-ul ”Mystery Called Love” în limbile engleză și ebraică, în anul 2004 când a început să lucreze la primul ei album israelian. Videoclipul piese a fost filmat la București, iar pe postul muzical israelian Channel 24, a avut o frecvență ridicată.
  • A colaborat cu Morandi lansând single-ul:`Beijou Uh La La. Alt singel lansat de Giulia Nahmany este: The creature of the Night (Hayat Halayla în ebraică) .
  • A participat la Festivalul Cerbul de Aur , reprezentând Israelul în anul 2005 în cadrul căruia a câștigat premiul de Popularitate.
  • Giulia Nahmany s-a numărat printre cei 24 de semifinaliști ai preselecției naționale pentru Eurovision, din anul 2007. Ea a intrat în concurs cu o piesă compusă de către Papa jr, intitulată ”Make it”, care s-a dovedit a fi plagiat, fiind eliminată pe acest motiv.

Giulia Nahmany – artist complet

Într-un interviu acordat în luna august a acestui an, pentru Viva, întrebată dacă preferă cariera în televiziune pe care a început-o sau cea în cinematografie pe care a experimentat-o, aceasta a răspuns:

”Mă regăsesc mai degrabă în zona cinematografiei pentru că acolo am șansa să interpretez alte personaje. Fiecare film în parte înseamnă un alt personaj și vine la pachet cu sentimente pe care uneori nu am avut ocazia să le experimentez în viața de zi cu zi. Apoi mai este și faptul că trebuie să înțelegi personajul, să înțelegi de ce ia anumite decizii, de ce acționează într-un anume fel. În plus, atunci când interpretezi un personaj ai mult mai multă libertatea, poți fi mult mai creativ.”

Activitățile care o relaxează pe Giulia

Tot în interviul acordat pentru Viva a fost întrebată cum se relaxează și ce activități îi oferă bucurie, fiind cunoscută ca fiind o persoană foarte activă și cu foarte multe proiecte personale. Mărturisire Giuliei au sunat în felul următor

”Mă relaxează să petrec timp cu fetițele mele. Una dintre activitățile noastre favorite, în familie, este să ieșim cu bicicleta. Când îmi iau timp pentru mine îmi place să mă bucur de aroma terapie, să citesc cărți de spiritualitate, să practic yoga sau să văd un film bun în cinematograful meu de acasă.”

Giulia Nahmany concurentă la Ferma de la Pro TV

Emisiunea Ferma de la Pro TV, a debutat marți 8 septembrie 2020. Noul sezon va avea 16 concurenți, printre care și Giulia Nahmany. Ea va participa alături de :

  • Anna Lesko
  • Alina Pușcău
  • Octavian Ciovică.
Giulia Nahmany
Cine e Giulia Nahmany. Cum a devenit cunoscută concurenta de la Ferma.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI