Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022. A jucat fotbal în trecut

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor România 2022. A jucat fotbal în trecut
Cand incepe prima editie

Alexandru Nedelcu participă la Survivor 2022. El este unul dintre Războinii care vor concura împotriva Faimoșilor la cea mai așteptată competiție. Survivor România a ajuns la cel de-al treilea sezon. Echipa albastră se va lupta cu Faimoșii, iar tânărul este pregătit să demonstreze tot ce poate în competiție, în speranța că va câștiga premiul cel mare. Cine este Alexandru Nedelcu și ce îl determină să lupte pentru a pune mâna pe bani.

Cine este Alexandru Nedelcu de la Survivor

Alexandru Nedelecu participă la Survivor România 2022, care urmează să înceapă în acest weekend. Este una dintre cele mai așteptate competiții. Emisiunea va fi găzduită de același prezentator, Daniel Pavel, iar prima ediție va fi pe 16 ianuarie.

Faimoșii și Războinicii formează două tabere diferite care se vor înfrunta pe diferite trasee pentru a obține puncte. Victoria se compensează cu premii de la mâncare, băutură și alte avantaje, precum imunitate.

Vor participa 24 de concurenți, iar echipa Faimoșilor și cea a Războinicilor vor avea în componență câte 6 femei și 6 bărbați de diferite vârste și condiții fizice.

Cine sunt Războinicii

După ce s-a aflat componența Faimoșilor, a venit rândul Războinicilor să facă cunoștință cu publicul.

Alexandru Nedelcu nu este nou în lumea sportului și a competițiilor. El este fotbalist și are 36 de ani. Așteaptă cu nerăbdare să își dovedească calitățile în show-ul din Republica Dominicană.

Alexandru locuiește în București și are o iubită pe nume Corina. Cei doi împreună o fiică.

Echipa Războinicilor de la Survivor România e formată din Elena Matei – bucătar, Liviu Mihalca – dansator profesionist, Relu Pănescu – antreprenor, Ionuț Popa – antrenor personal, Alex Delea – barman, Ana Dobrovie – dansatoare, Blaze – vlogger, Angela Forero – medic veterinar, Alexandru Nedelcu – fotbalist, Ștefania Ștefan – online streamer, Alexandra Duli – manager și Ramona Crăciunescu – curier.

Echipa Faimoșilor este compusă din: Andreea Tonciu, CRBL, TJ Miles, Otilia Bilionera, Emil Rengle, Xonia, Cătălin Zmărăndescu, Roxana Ciuhulescu, fotbalistul Robert Niță, Laura Giurcanu, Radu Itu și Elena Chiriac.

Cele două echipe se luptă pentru premiul în valoare de 100.000 de euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI