Carmen Iohannis împlinește 59 de ani. Cum arăta soția președintelui în tinerețe. Imagini unice FOTO

Carmen Iohannis împlinește 59 de ani. Cum arăta soția președintelui în tinerețe. Imagini unice FOTO
Cum arata Carmen Iohannis in tinerete

Carmen Iohannis, soția președintului își sărbătorește astăzi ziua de naștere. Prima Doamnă a României și una dintre cele mai urmărite personalități împlinește 59 de ani. De-a lungul timpului Carmen Iohannis s-a aflat mereu în atenția publicului mai ales pentru ținutele pe care a ales să le poarte, unii au apreciat-o iar alții au criticat-o. Iată cum arăta soția președintelui în tinerețe.

Carmen Iohannis arată impecabil la 59 de ani. Cum arăta în tinerețe soția președintelui?

Carmen Georgeta Iohannis s-a născut pe 2 noiembrie 1960 la Sibiu, iar înainte de a deveni Prima Doamnă a României a lucrat ca profesoară la Agnita și Sibiu, alături de cel care urma să-i devină soț. Carmen și Klaus Iohannis sunt căsătoriți de aproape 30 de ani. Nunta celor doi a avut loc în noiembrie 1989, după șapte ani de relație.

„Ne-am plăcut, pur și simplu, iar chimia dintre noi depășește orice descriere. Dacă se întâlnesc doi oameni care se plac și se înțeleg, restul devine irelevant. Este foarte ușor ca doi oameni tineri să se placă și să se îndrăgostească și asta s-a întâmplat cu mine și cu soția mea”, a mărturisit Klaus Iohannis în autobiografia publicată înainte de campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

„Petrecerea s-a ținut la restaurantul hotelului Parc, aproape de stadionul din Sibiu. Au avut o grămadă de invitați, vreo 200 de oameni, adică o sută de familii. Mai mulți au fost din partea familiei lui Carmen, adică din partea noastră, pentru că Lazurca este neam mai numeros că al lui Iohannis, mai ales că mulți sași plecaseră deja din România. Iar Ioan, tatăl lui Carmen, era un blănar respectat, au venit mulți la nuntă doar pentru că îl știau pe el”, a declarat pentru wowbiz.ro Doina Lazurca, verișoara primei doamne a României.

Cu toate că timpul a trecut, Carmen Iohannis a rămas la fel de elegantă și de în formă la fel ca în tinerețe. De asemenea, fotografiile cu soția președintelui din tinerețe arată faptul că aceasta a fost dintotdeuna atentă la felul în care arată și la hainele pe care le poartă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI