Cine e Valentin Andrieș, de fapt, concurentul nevăzător de la Mireasa, sezonul 3

Cine e Valentin Andrieș, de fapt, concurentul nevăzător de la Mireasa, sezonul 3
Cine este Valentin Andries, concurentul nevazator de la Mireasa

Române, ai curaj să nu plângi? Un tânăr de 31 de ani își va pierde complet vederea din cauza unei boli crunte și, cu toate astea, se bucură de viață mai frumos decât un copil. Povestea de viață a lui Valentin Andrieș te va emoționa până la lacrimi. Cine este concurentul nevăzător de la Mireasa.

Cine e Valentin Andrieș, concurentul nevăzător de la Mireasa

A pășit pragul celui mai urmărit show matrimonial din România pentru a-și găsi jumătatea. Cu toate acestea, Valentin Andrieș are o poveste de viață incredibilă. Tânărul actor are 31 de ani, provine din București și se ocupă cu vloggingul. Până aici nimic neobișnuit, doar că lumina ochilor îl va părăsi de tot, în curând. Valentin suferă de o boală ereditară care, încet-încet, îl face să orbească, având vizibilitate de numai 10%. Concurentul nevăzător de la Mireasa luptă în fiecare zi cu boala cruntă care-i distruge vederea și încearcă să se bucure de lucrurile mărunte ale vieții.

„Mă numesc Valentin și am 31 de ani, sunt din București, ca meserie sunt licențiat în actorie, mai sunt și vlogger și sunt în echipa națională de cățărări.Iubesc să dansez. Filmul meu preferat este «Parfum de femeie». Dragostea îmi umple toată ființa. Cea mai mare relație a mea a fost cu o actriță. La noi a durat 3 ani. La o femeie îmi place să fie feminină și să-și arate trăsăturile. Vin în casă cu mătușa, mama este asistent medical și nu poate veni cu mine”, a spus Valentin Andrieș în cadrul emisiunii Mireasa de la Antena 1.

Valentin Andrieș vede doar 10% din capacitatea unui om normal

Concurentul cu suflet de artist iubește dansul, muzica și arta. A fost implicat într-o relație care a durat trei ani de zile, iar acum este determinat să-și găsească sufletul pereche, fiind acompaniat de mătușa sa Florența Ioana la showul Mireasa. Bucureșteanul spune că apreciază la o femeie femininatea și trăsăturile frumoase.

Valentin Andrieș a fost diagnosticat la șapte ani cu retinopatie pigmentară, o boală cruntă care-i distruge vederea, încet dar sigur. Creierul nu recunoaște retina ca fiind un organ al corpului și, de aceea, vederea îi este distrusă în timp. Conform spuselor lui Valentin, acesta vede precum un bărbat de 70 de ani.

„La vârsta de șapte ani, cand am fost diagnosticat cu această boală, vedeam destul de bine. Acum văd doar 10%. Creierul meu are un fel de eroare de soft, nu recunoaște retina ca fiind un organ al lui, așa că încet dar sigur o distruge. La un om normal lucrul ăsta nu se întâmplă, pentru că retina se regenerează în mod natural și ea începe să funcționeze mai greu la vârsta de 70 de ani. Ochii mei cam așa văd, dacă aș avea și mintea de 70 de ani ce bine ar fi!

Când am aflat că o să orbesc, nu știam ce o să se întâmple cu mine. Mama a fost destul de devastată și toți oamenii din jurul meu. Când pierzi ceva, atunci simți cu adevărat ce înseamnă lipsa lui și începi să-l apreciezi altfel. Pentru mine cea mai mare frică este să ajung bătrân și să regret lucrurile pe care nu le-am făcut decât prostiile pe care le-am făcut.”, a mărturisit Valentin Andrieș într-un clip de pe Youtube.

Urmăriți Playtech.ro și pe