Cine e tânăra care cheltuie 50.000 de dolari pe zi, în medie. De unde provin banii

Cine e tânăra care cheltuie 50.000 de dolari pe zi, în medie. De unde provin banii
Cine este tânăra care cheltuie 50.000 de dolari pe zi. Părinții i-au redus de câteva ori bugetul, însă nu pentru mult timp.

Cu toții suntem deja familiarizați cu expresiile „mamă casnică” și „tată casnic”. Recent, însă, o tânără din New York s-a descris drept o „fiică casnică profesionistă”. Iar asta pentru că are o „slujbă” inedită, care se rezumă, în principiu, la  o singură responsabilitate: cheltuirea banilor părinților. Iată cine e tânăra care cheltuie 50.000 de dolari pe zi, în medie.

Cine este tânăra care cheltuie 50.000 de dolari pe zi

În urmă cu circa trei ani de zile, Roma Abdesselam și-a plănuit să-și lanseze o afacere în domeniul frumuseții și a îngrijirii corporale. Nu a reușit să-și atingă obiectivele astfel încât, în prezent, tânăra este șomeră.

Se descrie, însă, ca fiind o „fiică casnică profesionistă”. Calitatea și, de altfel, singura sa responsabilitate este cheltuirea banilor părinților. Mai mult decât atât, tânăra consideră că aceasta este slujba pe care ar fi trebuit să o aibă dintotdeauna, mai ales că este și una „distractivă”.

În fiecare zi, femeia în vârstă de 26 de ani primește de la părinți sume fabuloase de bani. Potrivit relatărilor newyorkezei, există perioade în care cheltuie chiar și câte 50.000 de dolari pe zi. Într-o serie de postări publicate pe rețelele de socializare, Roma Abdesselam a împărtășit cu internauții viața extravagantă și luxoasă pe care o are.

Mulți utilizatori au intrat în frenezie după ce tânăra a dezvăluit câți bani este capabilă să cheltuiască în doar 24 de ore. Ea a recunoscut că există perioade când părinții îi dau mai puțini bani. Iar asta cu scopul de a o pedepsi. Restricțiile financiare nu durează, însă, mult timp.

Cheltuirea banilor părinților este o „slujbă cu normă întreagă”

Influencerița de pe TikTok (aplicația pe care n-o înțeleg părinții) are o comunitate de peste 600.000 de urmăritori. Pe profilul ei, tânăra susține răspicat că „slujba sa cu normă întreagă” este cheltuirea banilor. Foarte activă pe internet, Roma Abdesselam poate fi remarcată în diverse materiale video cheltuind chiar și peste 50.000 de dolari într-o singură zi.

Ați crezut că mulți bani se duc pe alimente din venituri? Într-un videoclip, newyorkeza poate fi observată cum cheltuie 600 de dolari numai pe sprâncene. Alți aproape 1.300 de dolari au fost achitați la Cos Bar, pentru câteva produse de îngrijire.

Ulterior, tânăra a cumpărat ținute în valoare de 2.221 de dolari de la Zimmermann, de 2.774 de dolari de la Agent Provocateur și de 2.264 de dolari de la Intermix.

@therealsahdIf my parents are watching this everything was sponsored through my influencing job♬ Sex and the City (Main Theme) – TV Sounds Unlimited

Contactată de jurnaliști, Roma Abdesselam a susținut că s-a aflat într-o situație similară recent. În mare parte, banii au fost cheltuiți pe haine de modă de la Gucci, Dior, Chanel și Prada.

„Acest obicei a devenit foarte, foarte distractiv pentru mine. În fiecare zi, mă trezesc dimineața, iau micul dejun, mă duc la un curs de antrenament și merg la cumpărături cu prietenele mele la Bergdorf’s… Și asta este viața mea de șomeră. În unele zile cheltuiesc 50.000 de dolari. De multe ori mă las păcălită de vânzători, care îmi spun că au un exemplar Chanel exotic. Iar eu sunt ceva de genul: Oh, Doamne, am nevoie de el!”, a declarat newyorkeza Roma Abdesselam, într-un interviu acordat publicației New York Post.

Întrebată cu ce se ocupă părinții săi, tânăra a refuzat să ofere un răspuns. A spus, însă, că uneori părinții îi mai reduc bugetul din cauza cheltuielilor pe care le consideră exagerate. Cu toate acestea, restricțiile nu durează niciodată prea mult timp.