Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei nu a fost egalat VIDEO

Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei nu a fost egalat VIDEO
Cine e Liliya Turkeieva de la Românii au talent. E unică în lume, talentul ei nu a fost egalat VIDEO

Liliya Turkeieva a cucerit pe toată lumea la Românii au talent. În ediția de vineri, 26 februarie, micuța a prezentat un număr inedit pe scenă și a demonstrat că are un talent unic în lume, anunțând încă de la început că este singura fetiță ce practică acest tip de sport.

Cine este Liliya Turkeieva, fetița ce a cucerit scena de la Românii au talent

Liliya Tukeieva a cucerit pe toată lumea la Românii au talent, iar momentul ei emoționant a stârnit lacrimi. Aceasta s-a născut în Germania, într-o familie de artiști de circ, deci talentul l-a moștenit de la părinții ei ce i-au fost alături la emisiunea iubită de un popor întreg, scrie PRO TV.

Micuța a asistat la spectacolele date de alți artiști, sperând ca într-o zi să vină momentul în care va susține chiar ea un show inedit și se va bucura de o carieră în domeniu. Jurații au fost complet impresionați de talentul fetiței ce a ajuns la o performanță uluitoare la o vârstă fragedă. După ce le-a prezentat tuturor numărul său, juriul i-a adus multe laude, ce au emoționat-o vizibil.

Liliya Turkeieva, moment emoționant. Fetița nu și-a putut abține lacrimile

Liliya Turkeieva nu și-a mai putut abține lacrimile și a început să plângă, semn că se bucură pentru că momentul ei a fost extrem de apreciat. Fetița le-a dezvăluit juraților că își admiră foarte mult părinții ce lucrează ca și gimnaști acrobați, iar, pentru a ajunge la fel ca și ei, aceasta se antrenează de la vârsta de 3 ani.

Toată familia o susține pe micuță pentru a-și îndeplini visul. Aceasta nu are o viață ușoară, ci se antrenează constant pentru a-și construi o carieră strălucitoare în domeniu. Este singura fetiță din lume ce practică sportul Mallakhamb, căci în India, în mod tradițional, băieții practică acest sport dificil.

Ce ar face Liliya Turkeieva dacă ar câștiga competiția Românii au talent

Liliya Turkeieva a cucerit pe toată lumea la Românii au talent, aceasta ajungând la o performanță uluitoare. Pentru a se asigura că își va vedea visul împlinit, anume de a fi în același domeniu ca și părinții pe care îi admiră nespus de mult, micuța are trei antrenori.

Micuța a mai impresionat publicul după ce a spus ce ar face dacă ar câștiga premiul cel mare în emisiunea iubită de milioane de români. Pandemia a afectat foarte multe domenii, iar Liliya este extrem de conștientă de perioada grea pe care o traversăm. Fetița ar investi banii câștigați în școala de circ pe care o frecventează și ar cumpăra mai multe echipamente necesare pentru ca toți copiii să se poată antrena acolo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romanii Au Talent (@romaniiautalent)