Cine e câștigătorul Te cunosc de undeva 2020. S-a aflat chiar înainte de marea finală cine ar fi vedeta norocoasă

Cine e câștigătorul Te cunosc de undeva 2020. S-a aflat chiar înainte de marea finală cine ar fi vedeta norocoasă
Cine e câștigătorul Te cunosc de undeva 2020. S-a aflat chiar înainte de marea finală cine ar fi vedeta norocoasă

Pariurile curg în voie între fanii show-ului, dar ultima seară va aduce în fața lor artistul care a reușit să le ajungă la inimi și să facă 1 la 1 trasformările. Cine a pus mâna pe trofeul de la Te cunosc de undeva 2020?

Câștigătorul Te cunosc de undeva 2020

Proiectele care au început în toamnă sunt pe sfârșite, iar unul din ele e pe cale să-și găsească și el câștigătorul. Emisiunea Te cunosc de undeva i-a surprins plăcut și sezonul acesta pe telespectatori și au reușit să îi țină cu sufletul la gură. Cei mai mulți și-au susținut artistul preferat, dar au putut observa și cum concurența a fost una pe măsură.

Marele sfârșit are loc azi, 19 decembrie, iar cei care au iubit personajele din acest an sunt nerăbdători să afle care a fost cel mai bun. Așteptarea a luat sfârșit, iar pronosticurile fanilor au ajuns la final, alături de concurenții: Ami, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, dar și Monica Anghel și Marcel Pavel. Ami a fost cea care a surprins pe toată lumea, inclusiv pe jurații care nu se așteptau la o atâta forță într-un trup atât de mic.

„Câștigătoarea finalei”, „Meriți să câștigi. Ai fost foarte silitoare și ai o voce minunată”, „Abia așteptăm. Succes”, Ai totul pentru a câștiga acest sezon”, „Eram 100% sigură că vei câștiga. Bravo, Ami”, „Ai fost și vei fi mereu senzațională”, sunt doar câteva din comentariile de pe pagina de socializare a artistei, după ce a câștigat una din ediții. Amintim că premiul este de 15.000 de euro care nu va rămâne în posesia artistului, ci va fi donat unei cauza umanitare, așa cum s-a întâmplat în fiecare an.

Prima echipă clasată pe locul 4 a fost cea formată din Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, cel mai iubit cuplu al emisiunii. Echipa clasată pe locul 3 a fost cea formată din Monica Anghel și Marcel Pavel. Concurenții situați pe locul 2 sunt Adriana Trandafir și Romică Țociu. AMI este marea câștigătoare a emisiunii Te cunosc de undeva 2020, sezonul 15, difuzată de Antena 1.

Câșitgători Te cunosc de Undeva

Sezonul 1: CRBL
Sezonul 2: Jorge
Sezoanele 3 și 4: Pepe
Sezonul 5: Alex Velea
Sezonul 6: Maria Buză
Sezonul 7: Cezar Ouatu
Sezonul 8: Florin Ristei
sezoanele 9, 10 ,11, 12, 13: Șerban Rădulescu
Sezonul 14: Bela Santiago

Toto Dumitrescu, surpriza sezonului

„Am jucat roluri și am manipulat prin actorie încă de mic copil. Mă pot exprima cu adevărat, fără filtru, atunci când sunt în pielea altui personaj, iar felul acesta, nu sunt supus răspunderii sau justificării deoarece nu sunt eu. Pe de altă parte, sunt eu pe deplin doar atunci când joc, pentru că simt și răscolesc în mine adevăratele trăiri cu care nu mă pot confrunta nevătămat în viața de zi cu zi”
Toto Dumitrescu

Filmele în care a jucat

2018- HACKERVILLE-VIRGIL CHIRIAC
2017- UN PAS IN UMBRA SERAFIMILOR-OLAH
2016- HIGH STRONG- YOUNG BOY
2015- PALATUL PIONIERILOR
2014- LOVE BY DESIGN

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI