Ce decizie au luat șefii de la PRO TV, după ce Antena 1 a suspendat filmările la Te Cunosc de Undeva. Anunț oficial

Ce decizie au luat șefii de la PRO TV, după ce Antena 1 a suspendat filmările la Te Cunosc de Undeva. Anunț oficial
Deciei Pro TV, după ce filmările pentru Te cunosc de Undeva au fost din nou suspendate

A doua suspendare a filmărilor de la „Te cunosc de Undeva” i-a făcut pe șefii altor trusturi să se răzgândească. Ce decizie de ultim moment vine din partea Pro TV?

Decizie Pro TV, după ce Antena 1 a suspendat filmările

Deși situația extrem de neplăcută din cadrul „Te cunosc de Undeva” a speriat multă lume, se pare că echipa serialului „Vlad” revine totuși pe platourile de filmări. Toate serialele și emisiunile au fost puse pe stop din cauza crizei sanitare, iar de la relaxarea măsurilor de pe data de 15 mai șefii trusturilor s-au gândit din ce în ce mai mult la revenire. Iubiții actori din proiectul „Vlad” sunt nerăbdători să reintre în pielea personajelor, mai ales după o așa pauză, susținând că cei are urmăresc serialul vor avea parte de surprize neașteptate.

Olimpia Melinte mărturisește că nu-i vine să creadă, spunând că până nu aude – Motor! Acțiune! – o să aibă încă senzația că nu este adevărat. Adrian Nartea este și el bucuros că revine după 3 luni la personajul pe care l-a lăsat puțin în urmă. În timpul acesta, Victoria Răileanu susține că cel mai dor i-a fost de echipă, fiind entuziasmată de revedere. „Sunt foarte bucuroasă că ne reapucăm de filmări! Mi-e foarte dor de toată lumea din echipă și de ritmul unei zile de filmări. Cred că acum nu o să mai am nicio problemă cu zilele lungi de filmare. Din contră – țineți-mă și trei zile în fața camerei, pentru că trebuie să compensez lipsa.”

Actorii din Vlad se întorc pe platourile de filmare
Actorii din Vlad se întorc pe platourile de filmare

„Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare”

„Am așteptat momentul acesta cu nerăbdare, pentru că ceea ce urmează să se întâmple în serial esteatât de palpitant și de provocator, încât eram dornică să trecem prin secvențele scrise de Anghel Damian încă din martie, când am intrat în izolare. Acum ni s-a făcut instructajul, ne-au fost înmânate pachete de măști, dezinfectant si mănuși și suntem pregătiți de filmare. E adevărat că atmosfera nu va mai fi la fel, că trebuie să respectăm niște reguli stricte, dar magia de pe platoul de filmare nu poate să ne-o ia nimeni, așa că pe asta mă bazez”
Olimpia Melinte (Sursa: comunicat Pro Tv)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI