Castigatorul iUmor 2020 e Andrei Ungureanu, baiatul cu Tourette. Cum a putut recita o rugaciune – VIDEO

Marile finale ale proiectelor începute în toamnă se răstoarnă parcă peste români. De câteva zile, fanii emisiunilor de la noi au început să-și găsească câștigătorii – Ferma, X Factor, Bravo, ai Stil, iar acum iUmor. Ultima strigare pentru sezonul amuzant din 2020! Cine e câștigătorul celui mai tare show de comedie?

UPDATE: Marele caștigător al sezonului 9 al emisiunii iUmor este Andrei Ungureanu, baiatul cu sindroumul Tourette. Acesta a plecat acasă cu marele premiul de 20.000 de euro.

Mai jos vedeți video cu momentul care i-au adus 20.000 de euro în buzunar lui Andrei Ungureanu în finala iUmor.

Câștigător iUmor 2020

Marea și mult așteptata finală iUmor aduce în această seară cel mai amuzant român. Câștigătorul a fost dat de gol pe TikTok. 13 concurenți pășesc pentru ultima oară cu emoții pe scena show-ului de comedie. Aceștia se vor lupta cu cele mai bune momente strunite de ei pentru premiul în valoare de 20.000 de euro. Există la acest moment favoriți, dar și identitatea celui care ar fi câștigat emisiunea, identitate care le-a scăpat printre degete în mediul online.

Elena Voineag se află clar în inimile românilor, mai ales că e deja în vizorul comunității sale din meniul online și nu numai de pe vremea când ne încânta în rolul de prezentatoare a MTV România. Alături sunt: Georgiana Lupu, Gabriela Porumbacu, Petre Dănuț Irinel, Alin Georgescu, Mădălin Ghioc, Cristi Manolescu, Mihai Tasici, Ștefan Nistor, Iasmina Negrea Biba Struja și Andrei Ungureanu.

Iasmina este una din preferatele Deliei, mai ales că a recunoscut imediat cum a văzut-o că le-a sugerat producătorilor să o invite, tânăra fiind una din cele mai apreciate personalități de la noi de pe această platformă. Unul din fanii emisiunii a susținut că blondina le-a spus în cadrul unui live faptul că Andrei, zis și ”Omul cu Tourette”, ar fi cel care pleacă acasă cu trofeul și cecul pus în joc.

”Ne-a spus Iasmina că o să câștige Andrei, pe un live pe TikTok”, a scris aceasta, chiar pe contul oficial al show-ului. Cu toate astea, telespectatorii abia așteaptă să se distreze alături de jurați la momentele pregătite de cei din finală.

„Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte”

”De la vârsta de 6 ani am sindromul Tourette dar diagnosticat în 2010, oficial. Dar eu știam de atunci. (…) La Tourette există o stare de remisie și una de agravare. Sunt lucruri care îmi declanșează ticurile: pot să fie cuvinte, obiecte pe care le văd, dar trebuie să fie ceva ieșit din comun. 4% din persoanele cu Tourette mai și spun lucruri vulgare. Și eu fac parte din această categorie. Când ies în public, e nebunie. Majoritatea oamenilor se întorc după mine, nimeni nu se așteaptă să mă duc în fața lui și să zic ”b…” sau ”f…”. Orice. Mama mă imită câteodată, facem amândoi”
Andrei Ungureanu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI