19 dec. 2020 | 17:38

Cine este Elena Voineag și cum și-a făcut loc în finala iUmor

Monden
Cine este Elena Voineag și cum și-a făcut loc în finala iUmor
Cine este Elena Voineag și cum și-a făcut loc în finala iUmor

Pe Elena Voineag o știm de pe vremea în care activa ca VJ, pentru postul MTv, acela fiind momentul în care a debutat cariera acesteia. Elena Voineag este actriță, MC, realizator tv, comediant și dramaturg și în prezent a participat la iUmor cu un număr de stand-up-comedy, de care s-a apucat în urmă cu un an. Iată cine este Elena Voineag.

Cine este Elena Voineag și locul acesteia în final iUmor

Elena Voineag este o actriță de film și teatru româncă. S-a născut la 19 aprilie 1985 la București, România. A absolvit Universitatea de Arte Teatrale și Cinematografie în anul 2007. În 2008, joacă primul rol în filmul: Cu un pas înainte. Este cunoscută pentru filmele :

  • Ana
  • My Love – 2017
  • 9 povești de dragoste și ura in izolare – 2020
  • Ela, panda și madam – 2014.

Cine este Elena Voineag

Elena Voineag a ajuns în finala iUmor, făcând senzație cu un număr de stand-up, în care a vorbit despre cum a vrut ea să devină actriță, cu ceva vreme în urmă. Cu acest număr, aceasta a încântat și juriul, dar și publicul.

„Îmi doream să mă fac actriță, păcat ca mi-am reamintit pe la 26 de ani. Sunt studentă UNATC în anul 1 la clasa domnului Florin Zamfirescu. E prioritatea mea momentan și m-am atașat foarte tare de profesori și colegi’, spunea Elena în anul 2012.

Elena Voineag la iUmor

În luna noiembrie a acestui an, Elena Voineag, și-a arătat pentru prima dată, într-o emisiune de televiziune, talentul de comediant. Numărul de stand-up, cu care s-a prezentat, a trimis-o în semifinala iUmor. Numărul său inedit de stand-up, a fost pe placul juriului.

„Pentru mine Ela Voineag a fost o revelație pentru că nu am văzut-o niciodată la stand-up, mi se pare că e făcută pentru asta”, a spus Delia, jurat iUmor.

Elena Voineag în finala iUmor

În sezonul 9 de la iUmor, juriul a fost cel care a decis ce concurenți trimit în marea finală. Astfel, singura care a primit votul juraților, a fost Elena Voineag. Ceilalți concurenți votați de către telespectatori în timpul audițiilor și trimiși direct în ultima etapă, cu care aceasta se va întâlni, sunt:

  • Andrei Ungureanu (Omul cu Tourette)
  • Giorgiana Lupu
  • Biba Struja
  • Ștefan Nistor
  • Mădălin Ghioc
  • Cristi Manolescu
  • Alin Georgescu
  • Gabriela Porumbacu
  • Mihai Tasici
  • Petre Dănuț Irinel
  • Jasmina Negrea Drăgan.

„Ai atins o coardă extrem de sensibilă, te-ai dus țintit, ochit. Fetele din sală reacționau extrem de mult la lucruile pe care ea le spunea. Mi se pare că tu ești un singur tot cu ceea ce spui, nu ai nici măcar o secundă în care să nu te cred. Te cred în fiecare miime de sendă și pentru asta te felicit din tot sufeltul”, a spus Mihai Bendeac la iUmor.

„S-a plâns ca orice ală femei părăsită, indiferent dacă este adevărat sau nu. Cred că dacă există un pic de adevăr în acest număr, consider că soțul a fost foarte inteligent când a fugit”, a spus Cheloo.

Elena Voineag – stil personal

Într-un interviu acordat de Elena Voineag, în anul 2011 pentru sibiu100.ro, aceasta descria stilul ei personal, astfel:

 ,,Felul în care mă port nu m-a ajutat în carieră, pentru că lucrez într-un domeniu în care prea mult bun-simţ şi atitudine strică. Felul în care mă îmbrac m-a ajutat de când lucrez cu designerul Liana Obancea; înainte nu ieşeam din blugi şi tricou pentru că nu mă pricep la haine. Felul în care gândeşti influenţează întotdeauna felul în care arăţi!“ declara la acea vreme Elena Voineag.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
INTERDICŢIE pe întreg teritoriul României. E deja în vigoare. Gestul banal de Paște
Capital.ro
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște 2024. Lista liberelor
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro