Cum a câștigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Ștefan Bănică Jr. și-a dezvăluit secretul

Cum a câștigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Ștefan Bănică Jr. și-a dezvăluit secretul
Cum a câștigat Andrada Precup X Factor 2020. Eleva lui Ștefan Bănică Jr. și-a dezvăluit secretul

Vineri seară, 18 decembrie 2020, a avut loc marea finală a emisiunii concurs X Factor 2020. Marea câștigătoare a serii a fost chiar eleva lui Ștefan Bănică Jr. Acum s-a și aflat cum a câștigat Andrada Precup X Factor 2020.

Cum a câștigat Andrada Precup X Factor 2020

Marea câștigătoare a X Factor 2020, care a pus mâna pe premiul cel mare în valoare de 50.000 de euro, a publicat un mesaj. La o zi după marele anunț, Andrada Precup a ținut să le mulțumească tuturor celor care au susținut-o de la distanță, din fața micilor ecrane, sau prin SMS.

„Oameni minunați, vă mulțumesc pentru că ați fost alături de mine în toată această perioadă si că m-ați ajutat să-mi împlinesc visul. Am să fac tot posibilul să evoluez, să vă aduc bucurie în suflete și să mă autodepășesc”, a scris Andrada Precup pe Instagram.

Eleva lui Ștefan Bănică Jr. și-a dezvăluit secretul

În continuare, Andrada Precup le-a spus fanilor și care a fost secretul reușitei sale. Pe lângă talentul cu care aceasta a fost înzestrată, tânăra adolescentă de 17 ani s-a hrănit si cu mesajele primite din partea publicului. Fie că au fost laudative sau critice la adresa ei, au ajutat-o să devină cea mai bună variantă a sa. Și cu ea a câștigat finala X Factor România, fiind în echipa lui Ștefan Bănică Jr.

„Fără sprijinul vostru, fără mesajele voastre de încurajare, chiar și cele critice, fară voturile voastre si nu în ultimul rând fără mentorul meu, Ștefan care avut încredere în mine, m-a susținut și mi-a pus în valoare cum a știut el mai bine toate atuurile, nu aș fi reușit să ajung până aici”, a continuat ea.

Ce a învățat Andrada Precup la X Factor 2020

Tânăra a avut parte și de o mare lecție de viață după participarea la acest concurs. Și-a demonstrat, ei și celor care au privit toată emisiunea concurs de la Antena 1, că, fără curaj, nu vei reuși niciodată în ceea ce îți propui sau îți dorești de la viață.

„M-ați făcut să-mi dau seama incă odată că pentru a-mi îndeplini scopul pe acest pământ, am nevoie de curaj, voință și putere de muncă, iar eu acum am să progresez și mai mult datorită vouă! Vă iubesc!”, a mai spus tânăra.

Ștefan Bănică Jr., fericit că Andrada a câștigat

”Ma bucur tare mult pentru Andrada ca este câștigătoarea X Factor Romania 2020! A fost extraordinară! Ea este o învingătoare! Ce a reușit este mai mult decat un premiu. E o confirmare a faptului ca se poate, indiferent de greutăți. Performanța ei vocala, artistica și, mai ales, evoluția pe parcursul concursului a fost una cu totul excepțională!”, a scris juratul Ștefan Bănică Jr. pe contul lui oficial de Facebook.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI