Theodor, geniul de la Românii au talent, l-a dat pe Cătălin Măruță pe spate. Ce a făcut, în direct, la PRO TV

Theodor, geniul de la Românii au talent, l-a dat pe Cătălin Măruță pe spate. Ce a făcut, în direct, la PRO TV
Theodor Marcu l-a uimit pe Catalin Maruta

Cătălin Măruță l-a avut ca invitat azi în emisiune pe micuțul Theodor Marcu, care peste puțin timp va împlini vârsta de 8 ani. Anul trecut, el a impresionat juriul de la Românii au Talent cu calculele japoneze, în timp ce recita poezia ”Somnoroase păsărele” a lui Mihai Eminescu. Atunci, Andi Moisescu i-a dat un golden buzz și l-a trimis direct în semifinale.

Theodor, geniul de la Românii au talent, l-a dat pe Cătălin Măruță pe spate

Theodor Marcu a venit azi în emisiunea ”La Măruță” însoțit de mama sa și de profesoara sa. Acesta l-a uimit pe Cătălin Măruță, care l-a supus la mai multe teste cu calcule matematice rapide, determinându-l să spună că Theodor este un adevărat geniu.

”Nu merg la scoala, fac scoala online”, a spus Theodor, întrebat dacă mere la școală.

Scoala romneasca il poate ajuta cu mai multa rabdare, cu notiuni noi si disciplină”, a spus mama acestuia, profesor si cercetător.

Înainte de a se apuca de treabă, micul Theodor a ținut să-i spună lui Cătălin Măruță: ”Te stiu de la televizor!”. Întrebat și ce ar vrea să devină când va fi mare, acesta a declarat:

”Cand o sa fiu mare, o sa fiu artist. Inainte voiam toate meseriile. Vreau sa ma fac si prezentator, dar nu vreau la ambulante, pompieri sau politie. Tu te-ai nascut in ianuarie sau februarie”, i-a răspuns Theodor Marcu lui Cătălin Măruță, după ce a făcut el niște calcule, iar Cătălin Măruță i-a certificat: ”Da, la final de ianuarie”, a spus acesta.

Ce spune mama lui Theodor despre pasiunea fiului său

De asemenea, alături de el a venit și profesoara acestuia de la Centrul Educațional Japonez: Am ajutat sa il invat metoda calculelor japoneze, dar este munca lui”, a spus și profesoara. De altfel, de când a apărut la Românii au Talent, Theodor a mai strâns câteva premii naționale și internaționale, iar pasiunile lui sunt: calculele matematice și muzica. De altfel, talentul micuțului Theodor o ajută mult pe mama sa în viața de zi cu zi, spre exemplu, la cumpărături:

”Eu folosesc calculatorul, iar el face calculele mai repede decât le fac eu calculatorul”, a mărturisit mama lui Theodor Marcu.

Cătălin Măruță i-a dat lui Theodor mai multe calcule de făcut, adunări și înmulțiri, iar băiatul s-a descurcat de minune, uimindu-l pe celebrul prezentator. ”Ești un adevărat fenomen„, i-a spus Cătălin Măruță, care i-a spus că vrea să ia meditații la matematică de la el.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI