25 sept. 2020 | 10:11

Cine câștigă Ferma 2020? Concurenții care au șansa cea mai mare la victoria finală în acest an

Utile
Cine câștigă Ferma 2020? Concurenții care au șansa cea mai mare la victoria finală în acest an
Ferma 2020. Cine este potențialul câștigător al acestui sezon?

Pe data de 8 septembrie 2020, a debutat noul sezon al emisiunii Ferma. Orășeni vs Săteni, de la Pro TV. Concurenții sunt puși la provocări fără pereche, iar la 20 km de capitală au loc filmările.

Care sunt concurenții Ferma 2020, care au cele mai mari șanse de câștig în acest an?

Emisiunea este difuzată trei zile pe săptămână, astfel: marțea poate fi urmărită începând cu ora 21:30, miercurea de la 22:30, iar joia, de la 21:30. Emisiunea este prezentată de către Cristian Bozgan care v fi alături de Mihaela Rădulescu:

„Anul acesta, «Ferma» pune sub același acoperiș două lumi care refuză în mod normal conviețuirea: orășenii și sătenii. Deși în realitate se află la câțiva kilometri unii de alții, cele două tabere arată, se comportă, gândesc și acționează total diferit.”, a după cum afirma Mihaela Rădulescu.

Concurenții de la Ferma 2020

Concurenții au intrat în cursă în două tabere diferite. Astfel, există opt orășeni și opt săteni. Cei 16 concurenți sunt: În grupul „Orășenilor” îi găsim pe:

  • Anda Adam,
  • Paul Diaconescu,
  • Cezar Ouatu,
  • George Piștereanu,
  • Bogdan Stoica,
  • Elena Chiriac,
  • Alina Pușcău și
  • Giulia Nahmany.

În grupul opus, cel al „Sătenilor”, găsim pe:

  • Viviana Sposub,
  • Andrei Stoica,
  • Anisia Gafton,
  • Gabriel Toader,
  • Anna Lesko,
  • Octavian Ciovică,
  • George Burcea și
  • Ana Maria Ababei.

Ferma de la PRO TV

Premiul pus în joc este de 50.000 de euro. Filmările au loc în condiții speciale, concurenții trăind împreună timp de 3 luni. Aceștia nu au acces la telefon, televizor și sunt supravegheați nonstop. Titlul de Mare Fermier va fi câștigat de ultima vedetă care reușește să rămână în concurs.

Formatul acestei emisiuni de la Pro TV, a apărut pentru prima dată pe micile ecrane în anul 2015. Primele patru sezoane au fost prezentate de către Iulia Vântul și, respectiv, Monica Bârlădeanu.

Câștigătorii celorlalte patru sezoane Ferma

  • Marele câştigător al show-ului Ferma 2019 sezon 4, a fost Marius Crăciun. Sportivul a reuşit să-l învingă în duel pe luptătorul K1 Cătălin Moroşanu, după trei probe.
  • Sezonul 3 al emisiunii Ferma a fost câștigat de către Tania Popa, care a câștigat Marea Finală, în fața lui Cătălin Neamțu, obținând titlul Fermierul Anului și premiul de 50.000€.
  • Cel de-al doilea sezon Ferma, l-a avut drept câștigător pe Paul Ipate. Acesta l-a învins pe Vasile Calofir în Marea Finală și a fost recompensat cu suma de 50.000 de euro și titlul de Marele Fermier.
  • Câștigătorul primului sezon a fost George Vintilă. Acesta a învins-o pe Vica Blochina în Marea Finală. El a fost recompensat cu titlul de Marele Fermier șicu suma de 25.000 de euro.

Ferma. Orășeni vs Săteni – sezonul 5 – primii concurenți eliminați

Printre primii concurenți eliminați din cadrul emisiunii Ferma. Orășeni vs Săteni, de la Pro TV, se regăsesc Gabriel Toader de la săteni și Giulia Nahmany de la orășeni.

Giulia Nahmany

Care sunt concurenții care au cea mai mare șansă să câștige Ferma 2020?

”Sincer, am fost surprinsă, pentru că știu ce fel de persoană sunt și nu mă așteptam, la așa ceva. Există o dezamăgire. Nu pot să-mi dau seama acum care este motivul real pentru care m-au votat cu adevărat în subconștientul lor, dar știu un singur lucru – că eu o verigă slabă nu sunt. Este foarte posibil să fi fost o amenințare”, a declarat Giulia Nahmany.

Este încă devreme să aflăm cine va fi câștigătorul celui de-al cincilea sezon, lupta dintre concurenții fiind foarte strânsă, iar condițiile fiind extrem de grele.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Decizie finală pentru plata cu BANCNOTE. Noua regulă devine OBLIGATORIE
Capital.ro
Horoscopul banilor pentru luna mai 2024. Zodiile care vor avea câștiguri financiare deosebite
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Cine PIERDE bani din PENSIE imediat. ANUNȚUL ministrul MUNCII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro