Scandal rușinos la Ferma de la PRO TV. A fost amenințată cu bătaia

Scandal rușinos la Ferma de la PRO TV. A fost amenințată cu bătaia
Scandal rușinos la Ferma

Un concurent de la ”Ferma” a amenințat-o cu bătaia! Cel care a vrut să aplaneze conflictul a fost Bogdan Stoica. Toată situația a pornit în timpul unei misiuni. Replicile celor doi fiind foarte dure, vedeta a fost amenințată cu bătaia.

Scandal rușinos la Ferma de la PRO TV

În timp ce mai mulți concurenți de la Ferma munceau la construcția unui țarc pentru oi, Elena Chiriac i-a cerut fermierului-șef (George Burcea) să-i dea voie să meargă să se machieze. Rugămintea l-a enervat pe Andrei Stoica, care a amenințat-o cu bătaia pe Elena.

Conform declarațiilor făcute de tânăra în vârstă de 18 ani, aceasta și-a dorit acest lucru pentru că a considerat că ea și partenerul ei de care era legată cu o sfoară (Bogdan Stoica) au muncit destul și meritau o pauză. Discuția a ajuns chiar și la amenințări, potrivit Viva.ro.

Mai multe persoane în cadrul emisiunii Ferma
A fost amenințată cu bătaia.

Discuția dintre cei doi

”Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă!”, i-a spus Andrei Stoica, reproșându-i că este leneșă și că are comportamentul unui copil răsfățat.

”Nu e prima dată când te vaiți! (…). Nu te mai văita, dacă nu îți place, pleacă dracu acasă!”, a mai spus Andrei.

Pentru câteva minute, Bogdan Stoica a luat-o pe Elena deoparte de grup, iar când s-au întors, Andrei Stoica a avut o reacție acidă față de sportiva de 18 ani.

”Elena, jur că, dacă nu eram în concursul ăsta, îți rupeam părul ăsta din cap! Că mă și enervezi”, i-a spus foarte furios Andrei Elenei Chiriac.

”Se vede ce bărbat adevărat ești dacă mă ameninți cu bătaia”, a spus Elena.

”Pai, sunt, că și tu ești o femeie…”, i-a răspuns Andrei Stoica.

Bogdan Stoica a vrut să o consoleze

După scenele tensionate cu luptătorul, Elena a declarat:

”Mi s-a părut extraordinar de urât, pentru că este un sportiv de performanță, care i-a spus unei fete, «unei copile», cum spune el, că ar bate-o cumva. Pentru că, să tragi de păr pe cineva, nu înseamnă decât bătaie”.

Vizibil afectată de vorbele pe care i le-a adresat Andrei Stoica, Elena a început să plângă de față cu fratele luptătorului de care era legată cu sfoară.

Bogdan a încercat să o consoleze spunându-i că nu are de ce să plângă. În acest timp colegii din fermă discutau afară despre comportamentul ei. Sportivul i-a spus să nu-i bage în seamă pe cei din jur și să-și facă treaba ei.PRO

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI