Cine are voie să participe la concertul trupei Vama. Condiția obligatorie impusă

Cine are voie să participe la concertul trupei Vama. Condiția obligatorie impusă
Ce condiție trebuie să îndeplinească care participă la concertul trupei Vama

Vești bune pentru fanii trupei Vama. Formația va susține primul concert din 2021, pe data de 29 iulie, la Arenele Romane din Capitală. Află mai departe cine are voie să participe la concertul senzaționalei trupe Vama.

Condiția obligatorie la concertul trupei Vama din 29 iulie

Trupa Vama revine în forță în această vară la Arenele Romane. Formația va cânta live timp de două ore în fața a nu mai puțin de 2.500 de spectatori. Dacă ești fan înfocat al formației, trebuie să știi că Vama va lansa în premieră două piese, iar biletele le poți găsi atât pe site-ul iabilet.ro, dar și în rețeaua iabilet.

Cu toate acestea, potrivit normelor pentru limitarea pandemiei, la concertul trupei Vama vor avea acces doar persoanele care sunt vaccinate. Trebuie să menționăm faptul că, fanii formației care s-au imunizat și doresc să participe la concert, trebuie să aibă asupra lor certificatul de vaccinare printat.

Cât costă un bilet la concertul trupei Vama

În ceea ce privește prețul biletelor, acestea costă între 79 și 120 de lei și sunt disponibile pe site-ul www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet. Pentru acest concert au fost puse în vânzare nu mai puțin de 2.500 de bilete. Pe de altă parte, cei care nu vor ajunge la concertul de la Arenele Romane, pot urmări trupa online, pe vstage.ro, iar biletele pentru concertul transmis live se găsesc de asemenea pe iabilet.ro.

  •  Earlybird – 79 lei Acces General, 99 lei Golden Circle, în fața scenei.
  • Presale – 89 lei Acces General , 109 lei Golden Circle, în fața scenei.
  • La intrare – 100 lei Acces General și 120 lei Golden Circle, în fața scenei.
Ce condiție trebuie să îndeplinească cei care doresc să participe la concertul trupei Vama
Ce condiție trebuie să îndeplinească cei care doresc să participe la concertul trupei Vama

Trupa Vama va ”rupe scena”

Se pare că artiștii trupei le pregătesc fanilor un spectacol pe cinste. Pe lângă melodii celebre Vama și Vama Veche, aceștia vor veni și cu cele mai noi hit-uri. Vama a fost anul trecut singura trupă din România care a cântat la Arenele Romane. Solistul trupei Tudor Chirilă este de părere că este o idee bună ca și în acest an să cânte pe aceeași scenă.

”Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți.

Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public: ”și eu am fost anul trecut”. O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț”, a spus Tudoor Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI