Descoperirea dezolantă a lui Tudor Chirilă în București. L-a anunțat urgent pe Nicușor Dan

Descoperirea dezolantă a lui Tudor Chirilă în București. L-a anunțat urgent pe Nicușor Dan
Descoperirea dezolantă a lui Tudor Chirilă în București. L-a anunțat urgent pe Nicușor Dan

Tudor Chirilă i-a transmis un mesaj lui Nicușor Dan, după ce a observat câteva lucruri dezolante în București. Cântărețul a făcut un apel la autorități și în special la Primarul Capitalei să rezolve lucrurile.

Descoperirea dezolantă a lui Tudor Chirilă în București

Tudor Chirilă îi transmite lui Nicușor Dan să ia măsuri după ce a văzut în ce stare se află Parcul Herăstrău. Artistul spune că parcul arată dezolant și a decis să ia telefonul și să facă un live pe pagina de Facebook.

„De la un cetățean al orașului București, pentru primarul ales, Nicușor Dan, nu e ca și cum în ultimii 30 de ani primarii au ținut cont de reclamațiile sau de sugestiile cetățenilor, dar, dacă tot vorbim despre schimare, hai să vedem ce se întâmplă. Avem Parcul Herăstrău, care arată dezolant, doar espalanda a fost tunsă și iată cum arată acum parcul”, a spus Chirilă pe live.

Artistul spune că filmarea a fost făcută în speranța că mesajul va ajunge la Nicușor Dan, mai ales că lucrurile sunt de natură să pună copiii în pericol.

„Fac acest live, poate ajunge mesajul meu la Nicușor Dan, să facă ceva totuși, pentru că locul s-a transformat în ceva insalubru și periculos pentru copiii care vin aici. Să nu mai vorbim de condiția estetică a parcului.

Și așa acest oraș este poluat și plin de mitocani care parchează până și în casele altora. Merită orașul ăsta un parc normal. Poate se sesizează cineva, dar sentimentul meu este că în ultima perioadă vorbim degeaba, dar hai să vedem”, a spus Chirilă.

Tudor Chirilă, critici la adresa lui Nicușor Dan și a Gabrielei Firea

Nu este prima oară când Tudor Chirilă critică autoritățile. În campania pentru Primăria Generală, el a acuzat că s-au furat bani publici și că principalii candidați, Nicușor Dan și Gabriela Firea, nu sunt în stare să aibă o dezbatere civilizată.

„A fost o campanie murdară, toate mizeriile astea cu basculante, cu campanii de primărie plătite din bani publici, nici nu știu dacă oamenii înțeleg exact ce se întâmplă.

Incapacitatea candidaților de a ajunge la o dezbatere reflectă iarăși un dispreț față de cetățean. Se merge pe chestia că tăcerea e cea mai bună. Tăcerea în dezbateri a devenit o formă de comunicare.

Ar fi trebuit să avem cinci șase dezbateri pentru București. Fiecare a dat explicații pe culoarul lui și nu a reușit să spargă publicul format din bule. Toți suntem radicalizați, nu mai avem nuanțe”, a afirmat Tudor Chirilă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI