Cine ar putea fi succesorul lui Putin. Au fost văzuți împreună la Ziua Victoriei. Bărbatul misterios despre care toată lumea vorbește

Cine ar putea fi succesorul lui Putin. Au fost văzuți împreună la Ziua Victoriei. Bărbatul misterios despre care toată lumea vorbește
Cine ar putea să îl urmeze pe Vladimir Putin la conducerea Rusiei?

Rusia a sărbătorit Ziua Victoriei pe data de 9 mai. Un bărbat misterios a vorbit în cadrul evenimentului cu liderul de la Kremlin. Acest lucru a alimentat zvonurile că tocmai el ar fi un posibil succesor. În mediul online au ajuns mai multe videoclipuri în care cei doi sunt foarte apropiați și discută subiecte importante în timpul paradei. Cum arată acesta și ce detalii se cunosc despre el?

Cine este posibilul succesor al președintelui rus: a stat alături de Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei

Un bărbat a stat în preajma lui Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei din 9 mai. Prezența lui în cercul strâns al președintelui a alimentat zvonurile privind posibilul succesor al liderului de la Kremlin.

De asemenea, pe rețelele de socializare au ajuns mai multe videoclipuri în care cei doi purtau discuții în timpul evenimentului. Mai mulți oameni au speculat că tânărul misterios ar putea să urmeze la funcție.

Imaginile au fost făcute publice de pilotul de curse ucrainean Igor Sushko. Clipul în cauză a strâns pe Twitter peste 45.000 de vizualizări. Sportivul a susținut că numele bărbatului ar fi Dimitri Kovalev. Cu toate astea, nu se cunoaște exact identitatea sa.

„Tânărul cu care Putin a purtat o conversație lungă și sinceră în Piața Roșie este șeful departamentului administrației prezidențiale Dmitri Kovalev”, a scris el pe Twitter. „Zvonurile că el ar putea fi succesorul ales de Putin au început imediat să curgă”, a adăugat Sushko.

Comentarii în acest sens au fost făcute și pe platforma Telegram: „În timpul transmisiunii în direct, camera a surprins conversația lor. Unele canale Telegram au sugerat că tânărul este un viitor succesor”, se arată într-o postare.

Detalii despre bărbat

Kovalev are 36 de ani și are pe conturile sale de socializare numeroase fotografii de la meciuri de fotbal. Vladimir Putin este un mare iubitor și practicant al acestui sport, astfel că este posibil ca cei doi să se fi întâlnit la un eveniment.

Președintele rus nu a făcut public niciun anunț în care să indice faptul că ar demisiona, dar speculațiile în privința stării sale de sănătate continuă. De asemenea, au fost răspândite mai multe zvonuri că ar putea avea Parkinson sau cancer. În timpul acesta, Kremlin neagă tot.

,,Putin este absolut în formă”

Președintele Belarusului, Aleksandr Lukașenko, a oferit în urmă cu ceva timp câteva detalii despre starea de sănătate a omologului său. Liderul de la Minsk neagă informațiile apărute în presa occidentală.

„Vestul și voi ar trebui să vă scoateți din cap această prostie, această ficțiune. (…) Putin este absolut în formă, este într-o formă mai bună ca niciodată. Este o persoană complet sănătoasă la cap, sănătoasă din punct de vedere fizic – este un atlet. Putin va răci la înmormântarea noastră, a tuturor”, glumeşte preşedintele Belarusului.