Putin, surprins într-o ipostază nemaivăzută. Cum a fost văzut, la Ziua Victoriei. Detaliul inedit

Putin, surprins într-o ipostază nemaivăzută. Cum a fost văzut, la Ziua Victoriei. Detaliul inedit
Cum a aparut Vladimir Putin la parada de 9 Mai

Vladimir Putin a dat din nou motive lumii întregi să speculeze asupra stării sale de sănătate. Este incredibil cum a apărut liderul Kremlinului la parada de 9 mai, Ziua Victoriei împotriva Germaniei naziste. Președintele rus a fost surprins într-o ipostază nemaivăzută până acum. Toate detaliile inedite, în rândurile de mai jos.

Cum a fost surprins Vladimir Putin la parada de Ziua Victoriei. Occidentul are toate motivele să speculeze

Astăzi, 9 mai, la Parada de Ziua Victoriei de la Moscova, Vladimir Putin nu a declarat oficial război Ucrainei, așa cum mulți speculau, şi nici nu a anunţat mobilizarea rezerviştilor cum anticipa Occidentul.

În schimb, Vladimir Putin a avut un discurs plin de minciuni. Astfel, liderul Kremlinului a dat din nou vina pe Occident pentru războiul din Ucraina şi a transmis că Rusia este în conflict cu NATO.

Rusia se apără de invazia vestului?

„Rusia îşi apără teritoriul de invazia Vestului”, aşa şi-a motivat din nou Vladimir Putin războiul din Ucraina, care a ucis până în prezent zeci de mii de oameni de ambele părţi în cele 75 de zile de la începutul conflictului militar.

Declaraţia a fost făcută chiar din faţa Mausoleului Lenin, de unde Vladimir Putin a sărbătorit 77 de ani de la Victoria Rusiei asupra nazismului.

De ce a fost anulat showul aviatic la parada de la Moscova

Astfel, peste 14 mii de militari au defilat în Piaţa Roşie, alături de sute de tancuri şi blindate. De asemenea, parade militare au avut loc şi în alte 27 de oraşe din Rusia, precum şi în capitala Belaruslui.

Lucru care a uimit pe toată lumea, showul aviatic la care trebuia să-şi facă apariţia Avionul Apocalipsei a fost suspendat. Motivul ar fi condiţiile meteo nefavorabile, așa după cum a anunțat Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al președintelui rus.

Vladimir Putin, învelit cu pătura la parada militară

Într-adevăr, la Moscova erau 9 grade şi condiţii de ploaie. Un alt fapt care a șocat a fost acela că Vladimir Putin, în timpul paradei militare, a fost văzut învelit cu o pătură pe picioare, de parcă ar fi fost plină iarnă.

Chiar Ria Novosti, agenţia de propagandă a statului, a publicat videoclipul în care se poate vedea că Vladimir Putin are pătura pe picioare în timp ce asistă la parada militară.

Niciun lider străin nu a luat parte la parada militară din Rusia

Pe de ală parte, anul acesta, la evenimentul organizat în Rusia nu a participat niciun lider străin.

De asemenea, vestul a sărbătorit ieri 77 de ani de la victoria Aliaţilor împotriva Germaniei naziste, prilej cu care statele occidentale au reamintit de sprijinul pentru Ucraina.

Vladimir Putin distorsionează istoria

„Putin vrea să cucerească Ucraina şi să îi distrugă cultura şi identitatea naţională. Pentru Putin acest război barbar este echivalent cu lupta împotriva Socialismului Naţional. Distorsionează istoria”, a declarat Olaf Scholz, cancelarul Germaniei.

În schimb, susţinerea din Occident menţine optimismul ridicat la Kiev, președintele ucrainean Volodimir Zelensky anunțând că: „am câştigat atunci, vom câştiga şi acum. Felicitări de Ziua Victoriei împotriva Nazismului. Glorie Ucrainei”.

Urmăriți Playtech.ro și pe