Cine ar fi amanta lui Alexandru Ciucu. Ce legătură este între ea și Alina Sorescu

Cine ar fi amanta lui Alexandru Ciucu. Ce legătură este între ea și Alina Sorescu
Care este legătura dintre amanta lui Alex Ciucu și Alina Sorescu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au demarat deja procedurile de divorț, după ce de mai multe luni s-a tot zvonit că mariajul celor doi scârțâie. Deși ambii soți au adoptat o atitudine discretă, încercând să păstreze aparențele, există noi speculații cu privire la amanta lui Alexandru Ciucu. Designerul ar avea o legătură extraconjugală cu o femeie pe care și Alina Sorescu o cunoaște.

Detalii despre presupusa amantă a lui Alexandru Ciucu

În urmă cu câteva zile, viața de familie a designerului Alexandru Ciucu și artistei Alina Sorescu a fost zdruncinată de vestea oficială că cei doi soți divorțează. Zvonurile cu privire la situația tensionată din cuplu au apărut în urmă cu mai multe luni, când Alex Ciucu a fost chiar surprins în prezența unei femei.

La acel moment, designerul și soția sa nu au comentat imaginile dezvăluite în presă, Alina Sorescu susținând că nu își dorește să fie implicată în scandaluri de acest gen. Vedeta menționa că își ține departe de ochii curioșilor viața de familie.

„Nu vreau să comentez, pentru că nu este despre mine. Nu am ce să declar! Nu mi-a plăcut niciodată să mă dau în spectacol sau să apar cu lucruri cu care apar personajele de carton. Nu o să fac din viața mea un spectacol doar de dragul de a se vorbi despre mine”, spunea Alina Sorescu la acel moment.

Cine este, de fapt, Georgiana, femeia surprinsă alături de soțul Alinei Sorescu

Cu toate acestea, pentru că se spune că „nu există fum fără foc”, după declararea divorțului, au apărut și primele detalii despre femeia pe care unii o consideră amanta lui Alexandru Ciucu. Georgiana, o tânără de aproximativ 35 de ani, ar fi o prietenă apropiată a Alinei Sorescu. Ea este totodată blonda misterioasă cu care, în urmă cu un an, era surprins designerul în oraș. Presupusa amantă a lui Alex Ciucu este un hairstylist de succes din Capitală și deține un salon renumit în zona de Nord a Bucureștiului.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, la finalul unui mariaj de 12 ani

Designerul și artista formează o familie din 2010, când și-au unit destinele în fața altarului. Cei doi soții au împreună două fiice, pe Carolina și Raisa, pe care le-au crescut în mod discret, cât mai departe de ochii curioșilor. Din nefericire, mariajul ce părea armonios se destramă, după ce soții au decis să divorțeze. 

Alina Sorescu a anunțat în urmă cu câteva zile că a introdus acțiunea de divorț de la începutul anului, iar Alex Ciucu a ales să apeleze la o practică juridică pentru a solicita domiciliul fiicelor sale la el. Procesul care a fost deschis la Judecătoria Buftea a avut deja o primă înfățișare, de la care artista a lipsit.

„La începutul anului am introdus acțiunea de divorț, iar în cadrul acestui proces soțul meu a intentat acum o ordonanță președințială, în care cere domiciliul fetițelor noastre la el până la soluționarea în instanță a procesului.

Voi face tot posibilul să îmi protejez fetițele, să muncesc pentru a le crește și să le educ armonios, ca și până acum. Le mulțumesc părinților mei care sunt alături de mine și tuturor celor care în aceste zile mi-au trimis mesaje de încurajare.”, a scris cântăreața pe Facebook, în urmă cu câteva zile.

Pe de altă parte, Alexandru Ciucu a apărut în fața instanței, însă a refuzat să ofere explicații jurnaliștilor prezenți. Pentru că divorțul nu este unul amiabil, instanța va decide custodia celor două fetițe, ținând cont de solicitările soților.