Când s-a rupt, de fapt, relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Motivul divorțului SURSE

Când s-a rupt, de fapt, relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Motivul divorțului SURSE
Când a început relația dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu să se destrame?

Alina Sorescu a fost prima care a recunoscut public faptul că mariajul său a ajuns la final. Celebra cântăreață a surprins pe toată lumea cu un mesaj pe rețelele de socializare în care anunța că a înaintat actele de divorț chiar la începutul anului curent. Fanii foștilor parteneri sunt șocați de cele auzite și nu credeau că relația lor se va rupe, indiferent de zvonurile care indicau acest lucru de ani buni. Când ar fi început să se destrame mariajul acestora?

Când s-ar fi produs ruptura dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu?

Plouă cu divorțuri scandaloase în showbiz-ul românesc! Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează. După ani în care zvonurile detrămării familiei au curs line pe lângă urechile tuturor, iată că adevărul a ieșit acum la iveală.

Chiar cântăreața a făcut primul pas în această direcție și a recunoscut public faptul că ea și celebrul designer nu mai formează un cuplu.

Căsnicia lor ce părea perfectă s-ar fi terminat, de fapt, în anul 2017, la scurt timp după ce a venit pe lume mezina familiei. O persoană apropiată de cei doi ne-a mărturisit că aceștia păstrau aparențele de dragul celor mici.

De asemenea, sursa a mai subliniat că Alinei i-ar fi fost teamă că nu se va putea descurca financiar cu cele două fetițe. Ea a înaintat actele de divorț și a plecat de acasă. Se pare că solista ar avea și un nou bărbat în viața sa, lucru care a ajutat-o să prindă curaj să își încheie socotelile cu trecutul.

„Ruptura dintre ei s-a produs din…”

„Ruptura dintre ei s-a produs cred că din 2017, imediat după ce a născut-o pe cea mica (n.r. Ana Raisa). De atunci nu se mai înțelegeau și se afișau doar la anumite evenimente de familie. Păstrau aparențele de dragul copiilor.

Cred că ei i-a fost teamă să-l părăsească mai devreme, căci nu credea că se va putea descurca singură financiar. A venit pandemia, automat a amânat. Acum vreo 3 luni și-a făcut curaj și a plecat de acasă.

Cel mai probabil bărbatul cu care este acum, și pe care îl ține în continuare secret, i-a dat forța să ia această decizie. Ea nu vorbește clar despre un iubit, însă se vede pe ea că este cu cineva.

Este mult mai atentă cu ea, se aranjează mai mult, se pune mai mult în evidență, ceea ce nu făcea când era cu Alex. Zâmbește mai mult și se vede că este decisă să pună capăt acestei relații. Dar nu se știe niciodată. Poate că se vor împăca”, ne-au dezvăluit surse din anturajul vedetelor.