Adevărul despre relația dintre Alina Sorescu și soțul său. Tatăl artistei a rupt tăcerea EXCLUSIV

Adevărul despre relația dintre Alina Sorescu și soțul său. Tatăl artistei a rupt tăcerea EXCLUSIV
Tatăl Alinei Sorescu, mărturii despre căsnicia vedete

Căsnicia de 11 ani a Alinei Sorescu a ajuns la final? Din acest motiv au dispărut, oare, de pe contul ei de Facebook, absolut toate fotografiile solistei cu Alexandru Ciucu, designerul Casei Regale, în care zâmbeau fericiți sau doar își doresc discreție? Contactat de reporterii playtech.ro, Gabi Sorescu, tatăl Alinei Sorescu, cel care, de altfel, la debut, i-a fost și impresar, ne-a declarat, cu convingere: ”Nu este nimic adevărat, cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”.

Tatăl Alinei Sorescu apără familia artistei. Adevărul despre relația ei

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au ajuns la final cu povestea de dragoste sau căsnicia lor trece printr-o perioadă deficilă, alimentată de bârfele cârcotașilor, iar solista se luptă acum să salveze relația cu tatăl fetițelor ei? Zvonurile că celebrii soți ar fi în prag de divorț au apărut după ce Alexandru Ciucu, vestitul designer de costume pentru bărbați, a fost surprins în compania unei femei care îl are pe ”vino-ncoace!”.

Asta se întâmpla în urmă cu patru luni, însă, la acea vreme, Alina și Alexandru și-au apărat cu îndârjire familia. Dar și Gabi Sorescu, tatăl Alinei Sorescu, cel care de fapt i-a fost solistei și impresar, la debut, însoțind-o la toate concertele din țară, îi susține:

”Nu este nimic adevărat cu divorțul, este o prostie, sigur că da, sunt bine cu toții!”, ne-a declarat acesta, în exclusivitate pentru playtech.ro, evitând să ne mai ofere și alte detalii. Gabi Sorescu era tare fericit, înainte de nunta de povești a fiicei sale, din 12 septembrie 2010, cu 250 de invitaţi, desfășurată la Palatul Ştirbei din Buftea. Ba chiar și-a lăudat viitorul ginere:

”Alex este un băiat foarte bun și respectuos, la fel ca fata mea. Mi-am făcut fata mare, mă mândresc cu ea. Vreau să am nepoțel și nepoțică”, declara acesta, acum 11 ani, într-un interviu.

Alina Sorescu: ” Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”

După ce Alexandru Ciucu a fost surprins, în urmă cu patru luni, în compania altei femei, Alina Sorescu a declarat, la PRO TV: “Eu sunt în lumea asta de mică și am muncit atâția ani ca să ajung la un nume curat și lumea, cum să spun, să creadă în numele meu.

Să-mi creez o imagine credibilă. Dar eu sunt destul de obișnuită cu lumea asta. Celebritatea, într-adevăr, nu este ușor de dus pe umeri. Dar eu asta fac de când mă știu. Sunt în lumina reflectoarelor de când eram copil. Sunt învățată cu astfel de situații. Vreau să-mi văd mai departe de activitate și de familie”.

Alex Ciucu: ”Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel”

Alex Ciucu era și el categoric, în luna mai. Contactat atunci de reporterii impact.ro, celebrul designer ne declara: ”La ce să iei atitudine? Să te dezvinovățești de tot ce se întâmplă? Ne deranjează informațiile astea, care au apărut prin presă, dar nu avem încotro.

Am încercat să nu mai dăm curs acestor informații care văd că apar, în ultima perioadă, destul de des, în spațiul public”. Designerul Casei Regale a mai completat, tot atunci:

“Nu este adevărat nimic, nu divorțăm. Nu înțeleg de ce lucrurile au ajuns până la acest nivel. Într-adevăr, au apărut poze cu o femeie lângă mine, dar ea este Georgiana, o prietenă de familie, nimic mai mult. Întorsătura asta a fost luată din nimic”.

  • Cine este Georgiana, femeia despre care se zvonește că le-ar fi pus căsnicia pe butuci

Reporterii spynews.ro susțin că Georgiana Stavrositu, femeia alături de care a fost fotografiat Alex Ciucu, are în jur de 35 de ani și deține un salon, în nordul Capitalei, fiind de meserie hairstylist.

La salonul ei ar fi venit chiar și soția lui Alexandru Ciucu, Alina Sorescu, ele fiind prietene. Alina și Georgiana au lucrat împreună la un proiect online, despre secrete de înfrumusețare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI